WatSapp Viber Tweet
Начало » шампоан за фина и деликатна коса
EnglishБългарски
Валути
Производители
 • Framesi - just for you
 • Hairdressing salon 'RED'
 • Inebrya - Ice Cream
 • KAY PRO
 • Morgan's Since 1873
 • Selective Professional
 • Seliar - EchosLine

шампоан за фина и деликатна коса

/
Показани от 1 до 10 (от 10 продукта)
 • Densi-Fill: шампоан и спрей за обем

  Densi-Fill: шампоан и спрей за обем

  Densi-Fill shampoo & fast foam Шампоан за обем: 250 мл. Уплътняващ и възстановяващ. Идеален за коса, имаща нужда от реконструкция и плътност. Благодарение на прецизното действие на съставките си той подсилва, уплътнява, заздравява, прави косата еластичнаи лесна за разресване и без да я утежнява. Спрей-пяна за обем: 200 мл. Възстановяваща терапия за обем и реконструкция на косъма. Този продукт подсилва, уплътнява, заздравява, придава еластичност и спомага за лесното разресване на косата. Комплектът е подходящ особено за силно третирани, фини и тънки коси Употреба: измийте косата с шампоана и след това на влажна или суха коса разнесете по дължините спрея - пяна.

 • Ginepro Rosso Shampoo - Шампоан за мазни корени и сухи крайща

  Ginepro Rosso Shampoo - Шампоан за мазни корени и сухи крайща

  Artistic floir Шампоан с бивалентно действие, който нормализира и балансира физиологичната бариера на кожата и косата. Подходящ за мазни корени и сухи крайща. Активни съставки: екстракт от червена хвойна - действа освежаващо и ободряващо. Употреба: нанесете на влажна коса. Масажирайте в корена, разнесете по дължините и изплакнете. Ако е необходимо повторете до получаване на чиста пяна. CUTE E CAPELLI

 • Mela Verde Shampoo - Универсален шампоан

  Mela Verde Shampoo - Универсален шампоан

  Artistic floir Шампоан подходящ за всеки тип коса. Подсилва и реструктурира капилярната структура на косъма, придавайки му блясък. Употреба: нанесете на мокра коса, масажирайте и изплакнете. Ако е необходимо повторете до получаване на чиста пяна. UNIVERSALE

 • Midollo Di Bamboo Shampoo - Шампоан за изтощена и третирана коса

  Midollo Di Bamboo Shampoo - Шампоан за изтощена и третирана коса

  Artistic floir Подходящ за слаба, изтощена и третирана коса. Нежно почиства и реструктурира стеблото на косъма, придавайки му по-здрав вид и повече блясък. Употреба: нанесете необходимото количество върху влажна коса. Масажирайте в корена, разнесете по дължината на косата и изплакнете. Изплакнете и повторете, ако е необходимо. CAPELLI DEBOLI E TRATTATI

 • Reduce Shampoo - Шампоан за мазен скалп

  Reduce Shampoo - Шампоан за мазен скалп

  ON CARE Шампоан регулиращ омазняването. Шампоан, който чрез активните си съставки деликатно изчиства скалпа от натрупаната мазнина, регулира и нормализира отделянето на себум. Употреба: нанесете на влажна коса и нежно масажирайте в корените. Ако е необходимо повторете процедурата до получаване на чиста пяна. SCALP  

 • SELIAR VOLUME SHAMPOO

  SELIAR VOLUME SHAMPOO

  VOLUME Специална формула без силикони, сулфати и парабени и обогатена с оризово нишесте, което почиства косата ефективно, но нежно, без да я утежнява. Добавя обем и ревитализира косата, оставяйки я мека и изключително лека. Употреба: нанесете върху мокра коса, масажирайте до получаване на пяна и изплакнете.  

 • VOLUMIZING SHAMPOO - Шампоан за тънки коси

  VOLUMIZING SHAMPOO - Шампоан за тънки коси

  MORPHOSIS VOLUMIZING Хидратиращ шампоан с екстракт от липа и бадем. Подхранва, възстановява и увеличва плътността и обема на тънкия и фин косъм. Употреба: нанесете на мокра коса, масажирайки в корена. Ако е необходимо повторете до получаване на чиста пяна. Изплакнете и продължете към следващата процедура.

 • ШАМПОАН С КОЛАГЕН

  ШАМПОАН С КОЛАГЕН

  COLLAGEN Шампоан с колаген за зрели, порьозни и слаби коси. Има анти-ейдж ефект за пo-жизнена и обемна коса. Измива деликатно, като възвръща плътността и лъскавината на косъма. Употреба: нанесете в корените на мокра коса. Масажирайте и разнесете по дължините на косата. Ако е необходимо повторете до получаване на чиста пяна. Изплакнете обилно с вода и продължете към следващата процедура.

 • ШАМПОАН С ОЛИО ОТ АРГАН

  ШАМПОАН С ОЛИО ОТ АРГАН

  ARGAN Силно подхранващ шампоан с олио от арган за сухи, матови изгубили блясък и безжизнени коси. Измива деликатно косите, придавайки им блясък, лекота и копринена мекота. Предпазва косите благодарение на действието на антиоксиданти, олио от арган, екстракт от ленено семе и копринени протеини с изключителна ефективност за третирани, безжизнени и матови коси. Употреба: нанесете необходимото количество на мокра коса, масажирайте и изплакнете. Ако е необходимо повторете.

 • ШАМПОАН С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

  ШАМПОАН С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

  HYALURONIC Шампоан с хиалуронова киселина, който уплътнява косъма и е предназначен за фини, без плътност и коси, които се късат. Измива деликатно и има съживяваща, стягаща и уплътняваща функция, за по-плътна, лъскава коса, хидратиратирайки без да я утежнява. Фаза 1 Употреба: нанесете необходимото количество на мокра коса, масажирайки деликатно в корените. Разнесете по дължините и изплакнете. Ако е необходимо повторете до получаване на чиста пяна и преминете към Фаза 2.

/
Показани от 1 до 10 (от 10 продукта)