Tweet
Начало магазин » KAY PRO
EnglishБългарски
KAY PRO

KAY PRO

/
Показва 1 до 20 (от 32 продукта)
 • 10 В 1 СПРЕЙ - БАЛСАМ С ОЛИО ОТ АРГАН

  10 В 1 СПРЕЙ - БАЛСАМ С ОЛИО ОТ АРГАН

  ARGAN Подхранващ спрей-балсам 10 в 1 с олио от арган за сухи, матови и изгубили блясък коси. Без изплакване.10 действия в един продукт: 1 - подхранва и хидратира 2 - спомага разресването и омекотява косата, без я утежнява 3 - дава плътност и обем 4 - елиминира заплитането 5 - спомага за поддържане тонуса на косата 6 - елиминира антистатичното електричество 7 - предпазва от топлинното въздействие и UV лъчите 8 - увеличава трайността на козметичния цвят 9 - предпазва от цъфтене 10 - придава на косите блясък

  21.70лв. 20.01лв.
  спестени: 1.69лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • БАЛСАМ С КОЛАГЕН

  БАЛСАМ С КОЛАГЕН

  COLLAGEN Балсам с колаген за стареещи, порьозни и слаби коси. Има антиейдж ефект, възвръща жизнеността, еластичността и мекотата на косите. Хидратира и подхранва, като придава и лъскавина, без да утежнява косъма. Употреба: на измита с шампоан коса разнесете по дължините. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект и продължете с последващите процедури.

  16.00лв. 13.92лв.
  спестени: 2.08лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • БАЛСАМ СЪС САПФИР

  БАЛСАМ СЪС САПФИР

  BLONDE Неутрализира жълтите отблясъци, прида­ва блясък и жизненост и защитава от окис­ляване. Подхранва, хидратира и разплита косата, оставяйки я бляскава, мека и изпъл­нена с живот. Употреба: измийте с шампоан, изсушете косата с кърпа и нанесе­те балсама равномерно по цялата дължина и краищата. Оставете за 2-3 минути и изплакнете.

  15.00лв. 13.05лв.
  спестени: 1.95лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • ЕЛИКСИР С КОЛАГЕН

  ЕЛИКСИР С КОЛАГЕН

  COLLAGEN Еликсир с колаген за стареещи, порьозни и слаби коси. Има антиейдж ефект, възвръща жизнеността, еластичността и мекотата на косите. Предпазва косите от въздействието на свободните радикали, които са една от причините за стареенето на клетките. Хидратира и подхранва, като придава лъскавина, без да омазнява и утежнява косъма. Нанася се на влажна коса преди стилизиране. А върху сухи коси има хидратираща функция и придава невероятен блясък.

  31.00лв. 26.97лв.
  спестени: 4.03лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  LISS Придава на косата обем без да я утежнява. Мигновено я прави мека и блестяща.  Употреба: нанесете 1 - 2 помпички крем равномерно по цялата дължина и краищата на суха или подсушена с кърпа коса. Масажирайте, изсушете със сешоар и я оформете, използвайки четка. Не изплаквайте.

  24.00лв. 20.88лв.
  спестени: 3.12лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • ИЗГЛАЖДАЩА МАСКА ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  ИЗГЛАЖДАЩА МАСКА ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

    LISS Формулирана с масло от шеа и зехтин, по­мага за изглаждането на непослушната коса като я омекотява и разплита.  Употреба: измийте и подсушете косата с кърпа, след това нанесете маската рав­номерно и разрешете косата по дължината и краищата й. Оставете да подейства 5-10 минути и изплакнете обилно с леко хладка вода.

  16.00лв. 13.92лв.
  спестени: 2.08лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • КРЕМ С ХАЙВЕР

  КРЕМ С ХАЙВЕР

  CAVIAR SUPREME Запечатващ цвета крем с хайвер за боядисани и третирани коси. финализира цвета и е идеален за нанасяне веднага след същинското боядисване, запечатва цвета и микропигментите на боята в косъма. Увеличава продължителността на козметичнияцвят, неговата наситеност и блясък. Това е една запечатваща цвета терапия. За поддръжка на цвета - използвайте веднъж седмично след шампоана.

  24.00лв. 20.88лв.
  спестени: 3.12лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • ЛОСИОН С КЕРАТИН

  ЛОСИОН С КЕРАТИН

  KERATIN Възстановяващ лосион в ампули с кератин за третирани и увредени коси. Извършва минерализиращо и заглаждащо действие, прониквайки в дълбочина за да възстанови и подхрани увредените коси, като им придава моментално усещане за мекота, блясък и лесно разресване. Възстановява кутикулата и подсилва повърхността на косите. Употреба: нанесете по дължината на измита коса течността от ампулата, разрешете и преминете към следващата процедура.  

  30.00лв. 26.10лв.
  спестени: 3.90лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • МАСКА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

  МАСКА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

  FREQUENT Формулирана с екстракт от бамбук, ефективно възстановява косата, действа разплитащо, действие - за всеки тип коса. Улеснява разресването без да прави косата тежка. Употреба: измийте с шампоан и подсушете с кърпа, разнесете маската равномерно и разрешете косата по дължината и краищата й. Оставете да действа 3-5 минути и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.

  21.00лв. 18.27лв.
  спестени: 2.73лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • МАСКА С БОТОКС

  МАСКА С БОТОКС

  BOTU - CURE Маска за реконструкция на косъма, с растителни пептиди - за много увредени и накъсващи се коси. Запечатва плочките на кутикулата на косъма, като по този начин улеснява реконструкцията в дълбочина. Нейната формула е наситена и кремообразна, което спомага за лесното разресване. Фаза 3 Употреба: нанесете по дължините на измита и обработена с Фаза 1 и Фаза 2 коса. Оставете да действа 3-5 мин. и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

  15.00лв. 13.05лв.
  спестени: 1.95лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • МАСКА С КЕРАТИН

  МАСКА С КЕРАТИН

  KERATIN Възстановяваща маска с кератин за третирани и увредени коси. При нанасяне разресва косата деликатно, като елиминира нежеланото накъдряне заплитане, придава незабавна мекота и възстановява в дълбочина. Възвръща блясъка и сияйността на косите, подсилвайки козметичния цвят. Употреба: нанесете на измита коса по дължината, върховете и  разрешете. Оставете да действа 3 - 5 мин. и изплакнете.

  15.00лв. 13.05лв.
  спестени: 1.95лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • МАСКА С ОЛИО ОТ АРГАН

  МАСКА С ОЛИО ОТ АРГАН

  ARGAN Подхранваща маска с олио от арган за сухи, матови и без блясък коси. С изключителна хидратираща сила, възстановява и спомага разресването, подхранвайки косъма в дълбочина, поддържайки го жизнен, еластичен и копринен на допир. Употреба: нанесете по дължината на косата, оставете за 2-4 мин. за максимален ефект и изплакнете обилно с леко хладка вода. ARGAN ARGAN ARGAN ARGAN

 • МАСКА С ХАЙВЕР

  МАСКА С ХАЙВЕР

  CAVIAR SUPREME Маска с хайвер за запазване на цвета, подходяща за боядисани и третирани коси. Спомага разресването, подхранва и запечатва козметичния цвят в кутикулата на косъма, като косите стават копринени на допир и лъскави. Не утежнява косата, удължава блясъка на косите и увеличава издържливостта на козметичния цвят. Употреба: нанесете по дължините на измита с шампоан коса. Оставете да престои 3-5 мин. и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект  

  15.00лв. 13.05лв.
  спестени: 1.95лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СЕРУМ С КЕРАТИН

  СЕРУМ С КЕРАТИН

  KERATIN Възстановяващ серум с кератин за третирани и увредени коси. Създаден е да направи косата кадифена, да я поддържа подредена и с невероятен блясък, копринена мекота, без да утежни косъма, като го обвива със защитен филм, предпазва го от топлинната обработка - както и от цъфтене, а при къдравите коси предпазва от повторно накъдряне заради съдържанието на влагоустойчиви съставки. Употреба: на влажна коса напръскайте необходимото количество по дължините, разрешете и продължете с останалите процедури.

  33.00лв. 28.71лв.
  спестени: 4.29лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СЕРУМ С МАКАДАМИЯ

  СЕРУМ С МАКАДАМИЯ

  MACADAMIA Съживяващ серум с макадамия за късаща се и деликатна коса. Хидратира и подхранва дължините и върховете на косата, като придава лъскавина и невероятна копринена мекота. Елиминира цъфтящите краища, заплитането и нежеланото накъдряне на косите. Употреба: нанесете по дължините на измита и подсушена коса. Не изплаквайте.

  34.00лв. 29.58лв.
  спестени: 4.42лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СЕРУМ С ХАЙВЕР

  СЕРУМ С ХАЙВЕР

  CAVIAR SUPREME Изглаждащ серум с пречистен хайвер за боядисани и третирани коси, който фиксира и подсилва блясъка на косите, като удължава запазването на козметичния цвят във времето, благодарение на ефикасното действие на антиоксидантите. Изглажда и запечатва кутикулата, като я прави еднакво гладка по цялата повърхност, възстановявайки здравата структура на косъма, придава тонус и мекота. Без изплакване. Употреба: сложете необходимото количество върху дланите на ръцете и нанесете по дължината на влажна или суха коса. Разрешете и продължете със следващата процедура. Не изплаквайте.

  33.00лв. 28.71лв.
  спестени: 4.29лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СЕРУМ СЪС САПФИР

  СЕРУМ СЪС САПФИР

  BLONDE Регенериращото действие възвръща плът­ността и жизнеността на косата, бори се с жълтите отблясъци в косата и мигновено придава блясък. Употреба: нане­сете няколко капки на влажна или суха коса. Не изплаквайте.

  30.00лв. 26.10лв.
  спестени: 3.90лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СПРЕЙ - БАЛСАМ С КЕРАТИН

  СПРЕЙ - БАЛСАМ С КЕРАТИН

  KERATIN Двуфазен възстановяващ спрей-балсам с кератин за третирани и увредени коси. Спомага за разресването, възстановява и хидратира косите, като ги прави копринено меки и бляскави. Елиминира нежеланото накъдряне и възвръща силата и жизнеността на косите. Употреба: разклатете добре до хомогенизиране на течността и напръскайте от разстояние дължините на измита и посушена коса. Разрешете и продължете с финализирането на прическата. Не изплаквайте.

  21.00лв. 19.14лв.
  спестени: 1.86лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СПРЕЙ - БАЛСАМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

  СПРЕЙ - БАЛСАМ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

  HYALURONIC Спрей-балсам с хиалуронова киселина, който уплътнява косъма и е предназначен за фини, без плътност и коси, които се късат. Спомага за разресването на косите, без да ги утежнява, като придава и блясък. Придава на косъма жизненост, лекота и копринена мекота. Фаза 3 Употреба: след измиване с шампоан, нанесете по дължините на косата и ако е необходимо разрешете, оставете да действа.

  20.00лв. 17.40лв.
  спестени: 2.60лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СПРЕЙ С БОТОКС

  СПРЕЙ С БОТОКС

  BOTU - CURE Спрей за реконструкция на косъма с растителни пептиди - за много увредени и накъсващи секоси. Извършва интензивна реконструкция върху фибрата на косъма, като го подсилва и възстановява в дълбочина. Косъмът става силен и по-издръжлив. Без изплакване. Фаза 2 Употреба: нанесете необходимото количество след третиране на косата с Фаза 1 и преминете към Фаза 3.

  23.10лв. 20.88лв.
  спестени: 2.22лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
/
Показва 1 до 20 (от 32 продукта)