WatSapp Viber Tweet
Начало » KAY PRO
EnglishБългарски
Валути
Производители
 • Framesi - just for you
 • Hairdressing salon 'RED'
 • Inebrya - Ice Cream
 • KAY PRO
 • Morgan's Since 1873
 • Selective Professional
 • Seliar - EchosLine
KAY PRO

KAY PRO

/
Показани от 1 до 20 (от 36 продукта)
 • 10 В 1 СПРЕЙ - БАЛСАМ С ОЛИО ОТ АРГАН

  10 В 1 СПРЕЙ - БАЛСАМ С ОЛИО ОТ АРГАН

  ARGAN Подхранващ спрей-балсам 10 в 1 с олио от арган за сухи, матови и изгубили блясък коси. Без изплакване.10 действия в един продукт: 1 - подхранва и хидратира 2 - спомага разресването и омекотява косата, без я утежнява 3 - дава плътност и обем 4 - елиминира заплитането 5 - спомага за поддържане тонуса на косата 6 - елиминира антистатичното електричество 7 - предпазва от топлинното въздействие и UV лъчите 8 - увеличава трайността на козметичния цвят 9 - предпазва от цъфтене 10 - придава на косите блясък

 • БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  CURL Балсам за контрол на къдрава и вълниста коса. С формула с Мед и Витамин Комплекс, той разплита и овлажнява къдравата и вълнообразна коса, без да я утежнява и с ефективно антистресово, антистатично и антивлага действие. Прави косата еластична, лека и блестяща. Употреба: нанася се равномерно на измита с шампоан коса и се разнася с гребен по-дължините и крайщата. Оставете за 2-3 минути и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • БАЛСАМ С МАКАДАМИЯ

  БАЛСАМ С МАКАДАМИЯ

  MACADAMIA Съживяващ балсам с макадамия за късаща се и тънка коса. Неговата балансираща формула разплита и омекотява косите, без да ги утежнява, придавайки им блясък. Употреба: нанесете на измита коса, разрешете и оставете да действа няколко минути, след това изплакнете.

 • Възстановяващ шампоан и маска с масло от МАКАДАМИЯ

  Възстановяващ шампоан и маска с масло от МАКАДАМИЯ

  Лимитирана серия възстановяващ шампоан и маска с масло от МАКАДАМИЯ. Предназначени за чувствителна и чуплива коса.Омекотяват и придават блясък, правейки косата здрава и копринена.Деликатно почистват косата и предотвратяват процеса на оксидация след топлинен, механичен стрес и вредното действие на околната среда. Начин на приложение:шампоан - нанесете на мокра коса, масажирайте, след това изплакнете,маска - нанесете на мокра коса по-дължините. Изчакайте от 3 до 5мин. и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.

 • Възстановяващ шампоан и маска с ХАЙВЕР

  Възстановяващ шампоан и маска с ХАЙВЕР

  Лимитирана серия възстановяващ шампоан и маска с ХАЙВЕР за боядисани и химически третирани коси.Ефективно почистват, подхранват, незабавно хидратират, придават мекота и блясък, не утежняват косъма. Предпазват, подчертават и подобряват блясъка на цвета, предпазвайки във времето. Начин на употреба:шампоан - нанесете на мокра коса, масажирайте и след това изплакнете.маска - нанесете по-дължините на мокра коса. Оставете маската да действа от 3 до 5мин. и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.Комплектът съдържа:Шампоан с ботокс 100мл.Маска с ботокс 100мл.

 • ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  LISS Придава на косата обем без да я утежнява. Мигновено я прави мека и блестяща.  Употреба: нанесете 1 - 2 помпички крем равномерно по цялата дължина и краищата на суха, или подсушена с кърпа коса. Масажирайте, изсушете със сешоар и я оформете, използвайки четка. Не изплаквайте.

 • Комплект шампоан и маска за къдрава, вълниста и непокорна коса

  Комплект шампоан и маска за къдрава, вълниста и непокорна коса

  Лимитирана серия шампоан и маска за контрол на къдрава, вълниста и непокорна коса.Формулата от пчелен мед и витамин комплекс деликатно почиства къдравата и вълнообразна коса, овлажнява и действа дисциплиниращо, осигурявайки контрол върху формата, обгръщайки косата със защитен филм и блясък. Начин на употреба:шампоан - нанесете на мокра коса, масажирайте и след това изплакнете.маска - нанесете по-дължините на мокра коса. Оставете маската да действа от 3 до 5мин. и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.Комплектът съдържа:Шампоан с ботокс 100мл.Маска с ботокс 100мл.

 • Комплект шампоан и маска с БОТОКС

  Комплект шампоан и маска с БОТОКС

  Лимитирана серия възстановяващ шампоан и маска с растителни пептиди за изключително третирани, увредени изтощени коси.Деликатно почистват косата, възстановявайки я в дълбочина. Благодарение на деликатната си формула възстановяват естествения протеин в косъма и неговият баланс. Начин на употреба:шампоан - нанесете на мокра коса, масажирайте и след това изплакнете.маска - нанесете по-дължините на мокра коса. Оставете маската да действа от 3 до 5мин. и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.Комплектът съдържа:Шампоан с ботокс 100мл.Маска с ботокс 100мл.

 • КРЕМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  КРЕМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  CURL Направете вашите къдрици най-накрая щастливи и премахнете ефекта на наелектризиране! Кремът оформя и определя движението на къдрава и вълниста коса и придава стегнатост и контрол, който елиминира наелектризирането, за чист и контролиран вид, без да се премахва обемът. Употреба: разпределете от продукта върху измита и подсушена коса, като следвате естествената форма на къдриците. Изсушете по естествен път или с дифузер. За по-голямо подчертаване, слагайте допълнително продукт по време на сушенето.  

 • КРЕМ С ХАЙВЕР

  КРЕМ С ХАЙВЕР

  CAVIAR SUPREME Запечатващ цвета крем с хайвер за боядисани и третирани коси. финализира цвета и е идеален за нанасяне веднага след същинското боядисване, запечатва цвета и микропигментите на боята в косъма. Увеличава продължителността на козметичнияцвят, неговата наситеност и блясък. Това е една запечатваща цвета терапия. За поддръжка на цвета - използвайте веднъж седмично след шампоана.

 • ЛОСИОН С КЕРАТИН

  ЛОСИОН С КЕРАТИН

  KERATIN Възстановяващ лосион в ампули с кератин за третирани и увредени коси. Извършва минерализиращо и заглаждащо действие, прониквайки в дълбочина за да възстанови и подхрани увредените коси, като им придава моментално усещане за мекота, блясък и лесно разресване. Възстановява кутикулата и подсилва повърхността на косите. Употреба: нанесете по дължината на измита коса течността от ампулата, разрешете, изплакнете и преминете към следващата процедура.  

 • МАСКА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

  МАСКА ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

  FREQUENT Формулирана с екстракт от бамбук, ефективно възстановява косата, действа разплитащо, действие - за всеки тип коса. Улеснява разресването без да прави косата тежка. Употреба: измийте с шампоан и подсушете с кърпа, разнесете маската равномерно и разрешете косата по дължината и краищата й. Оставете да действа 3-5 минути и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.

 • МАСКА С БОТОКС

  МАСКА С БОТОКС

  BOTU - CURE Маска за реконструкция на косъма, с растителни пептиди - за много увредени и накъсващи се коси. Запечатва плочките на кутикулата на косъма, като по този начин улеснява реконструкцията в дълбочина. Нейната формула е наситена и кремообразна, което спомага за лесното разресване. Фаза 3 Употреба: нанесете по дължините на измита и обработена с Фаза 1 и Фаза 2 коса. Оставете да действа 3-5 мин. и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • МАСКА С КЕРАТИН

  МАСКА С КЕРАТИН

  KERATIN Възстановяваща маска с кератин за третирани и увредени коси. При нанасяне разресва косата деликатно, като елиминира нежеланото накъдряне заплитане, придава незабавна мекота и възстановява в дълбочина. Възвръща блясъка и сияйността на косите, подсилвайки козметичния цвят. Употреба: нанесете на измита коса по дължината, върховете и  разрешете. Оставете да действа 3 - 5 мин. и изплакнете.

 • МАСКА С КОЛАГЕН

  МАСКА С КОЛАГЕН

  COLLAGEN Маска с колаген за стареещи, порьозни и слаби коси. Има антиейдж ефект, възвръща жизнеността, еластичността и мекотата на косите. Хидратира и подхранва, като придава и лъскавина, без да утежнява косъма. Употреба: на измита с шампоан коса разнесете по дължините. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект и продължете с последващите процедури.

 • МАСКА С ОЛИО ОТ АРГАН

  МАСКА С ОЛИО ОТ АРГАН

  ARGAN Подхранваща маска с олио от арган за сухи, матови и без блясък коси. С изключителна хидратираща сила, възстановява и спомага разресването, подхранвайки косъма в дълбочина, поддържайки го жизнен, еластичен и копринен на допир. Употреба: нанесете по дължината на косата, оставете за 2-4 мин. за максимален ефект и изплакнете обилно с леко хладка вода. ARGAN ARGAN ARGAN ARGAN

 • МАСКА С ХАЙВЕР

  МАСКА С ХАЙВЕР

  CAVIAR SUPREME Маска с хайвер за запазване на цвета, подходяща за боядисани и третирани коси. Спомага разресването, подхранва и запечатва козметичния цвят в кутикулата на косъма, като косите стават копринени на допир и лъскави. Не утежнява косата, удължава блясъка на косите и увеличава издържливостта на козметичния цвят. Употреба: нанесете по дължините на измита с шампоан коса. Оставете да престои 3-5 мин. и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект  

 • Подхранващ шампоан и маска с АРГАНОВО МАСЛО

  Подхранващ шампоан и маска с АРГАНОВО МАСЛО

  Лимитирана серия подхранващ шампоан и маска с АРГАНОВО МАСЛО за суха, без блясък и безжизнена коса.Деликатно почистват, оставяйки косата блестяща, лека и копринена.Осигуряват защита и антиоксидиращо действие, особено нужни за чувствителна, боядисана, без блясък и безжизнена коса.Начин на употреба:шампоан - нанесете на мокра коса, масажирайте и след това изплакнете.маска - нанесете по-дължините на мокра коса. Оставете маската да действа от 3 до 5мин. и изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.Комплектът съдържа:Шампоан с ботокс 100мл.Маска с ботокс 100мл.

 • СЕРУМ С КЕРАТИН

  СЕРУМ С КЕРАТИН

  KERATIN Възстановяващ серум с кератин за третирани и увредени коси. Създаден е да направи косата кадифена, да я поддържа подредена и с невероятен блясък, копринена мекота, без да утежни косъма, като го обвива със защитен филм, предпазва го от топлинната обработка - както и от цъфтене, а при къдравите коси предпазва от повторно накъдряне заради съдържанието на влагоустойчиви съставки. Употреба: на влажна коса напръскайте необходимото количество по дължините, разрешете и продължете с останалите процедури.

 • СЕРУМ С МАКАДАМИЯ

  СЕРУМ С МАКАДАМИЯ

  MACADAMIA Съживяващ серум с макадамия за късаща се и деликатна коса. Хидратира и подхранва дължините и върховете на косата, като придава лъскавина и невероятна копринена мекота. Елиминира цъфтящите краища, заплитането и нежеланото накъдряне на косите. Употреба: нанесете по дължините на измита и подсушена коса. Не изплаквайте.

/
Показани от 1 до 20 (от 36 продукта)