Tweet
Начало магазин » балсам за къдрава и непокорна коса
EnglishБългарски

балсам за къдрава и непокорна коса

/
Показва 1 до 16 (от 16 продукта)
 • AFTER SUN CONDITIONER - Балсам за след слънце

  AFTER SUN CONDITIONER - Балсам за след слънце

  SUN MORPHOSIS Балсам с масло от хибискус и UV филтри за хидратация, омекотяване и възвръщане естествената еластичност на косата. Употреба: използвайте непосредствено след излагане на слънце, досег на косата с морска вода, басейн. Нанесете по дължините на мокра коса и след измиване с шампоан. Ако е необходимо разрешете с едър гребен и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • Balsamo Capelli - Хидратиращ балсам за всеки тип коса

  Balsamo Capelli - Хидратиращ балсам за всеки тип коса

  Artistic floir Хидратиращ балсам за всеки тип коса. Благодарение на обогатената с протеини формула хидратира, подхранва и защитава косъма, възстановявайки водния му баланс в дълбочина. Употреба: след измиване с шампоан, нанесете по дължините на косата и оставете да действа 2-3 мин. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект. TRATTANTE IDRATANTE

  13.30лв. 12.18лв.
  спестени: 1.12лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Balsamo Semi Di Lino - Балсам за коса и блясък

  Balsamo Semi Di Lino - Балсам за коса и блясък

  Artistic floir Балсам подходящ за всеки тип коса. Благодарение на обогатената с олио от ленено семе формула, придава на косата блясък и я прави копринено мека. Употреба: след измиване с шампоан, нанесете по-дължините и оставете 2-3 мин. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект. EMOLLIENTE LUCIDANTE

  13.30лв. 12.18лв.
  спестени: 1.12лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Due Phasette - Двуфазен спрей за коса

  Due Phasette - Двуфазен спрей за коса

  Artistic floir Двуфазен спрей - балсам за подхранване с незабавно действие, лесно разресване и без отмиване. Подходящ за всеки тип коса. Употреба: разклатете до получаване на хомогенна смес във флакона. Напръскайте от разстояние косата и разрешете. Не изплаквайте. SPRAY RISTRUTTURANTE

  13.30лв. 11.31лв.
  спестени: 1.99лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Hydration Conditioner - Хидратиращ балсам за суха коса

  Hydration Conditioner - Хидратиращ балсам за суха коса

   ON care  Хидратиращ балсам за сухи коси, проникващ в дълбочина и възстановяващ косъма. Придава обем, жизненост, улеснява разресването и последващата обработка. Забележка: За да засилите ефекта от действието на балсама може да завиете косата с хавлия или да сложите найлонова шапка за повече топлина. feeding up

  17.00лв. 14.79лв.
  спестени: 2.21лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Natural Flower Hydro Conditioner - Хидратиращ балсам

  Natural Flower Hydro Conditioner - Хидратиращ балсам

  NATURAL FLOWER HYDRO CONDITIONER Деликатен хидратиращ балсам, подходящ за всеки тип коса и ежедневно ползване. Обогатен с биологичен екстракт от еханицея и бионектар, той осигурява безпроблемното разресване както на нормално здравата, така и на сухата и изтощена коса, прониквайки в косъма за да го поддържа хидратиран, гъвкав и плътен. 100% натуралната съставка Ехинацея подхранва и възстановява еластичността на косата, предпазвайки го от накъсване причинено от стилизиране и химическо третиране. Аромат - зелен чай Употреба: нанесете по дължините на мокра и измита коса. Ако е необходимо разрешете с едър гребен и изплакнете добре с леко хладка вода за максимален ефект. 100% натурални съставки и биоразградима опаковка. В продуктите не са използвани изкуствени оцветители, парабени, силикони, както и съставки на петролна основа. Дерматологично тествани.

  18.20лв. 15.66лв.
  спестени: 2.54лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Natural Flower Leave-In Conditioner - Спрей за суха, къдрава и третирана коса

  Natural Flower Leave-In Conditioner - Спрей за суха, къдрава и третирана коса

  NATURAL FLOWER LEAVE-IN CONDITIONER Спрей - балсам без отмиване подходящ за сухи, къдрави и третирани коси. Обогатен с олио от абисиника и бионектар, той подпомага лесното разресване, подхранва фибрата на косъма и придава мекота и копринена гладкост. Хидратира и възстановява косата, придавайки й плътност и блясък. Елиминира лошите миризми и UV лъчите, действайки антиоксидантно и запазвайки цвета жив при боядисаните коси. Аромат - зелен чай Употреба: впръскайте на влажна и попита с кърпа от водата коса. Разрешете и без да изплаквате пристъпете към следващата процедура. 100% натурални съставки и биоразградима опаковка. В продуктите не са използвани изкуствени оцветители, парабени, силикони, както и съставки на петролна основа. Дерматологично тествани.

  18.20лв. 15.66лв.
  спестени: 2.54лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Relaxing conditioner - Балсам за къдрава коса

  Relaxing conditioner - Балсам за къдрава коса

  Easy Care Балсам за непокорна коса, който я приглажда, придавайки лекота и мекота, предпазвайки я същевременно от влага и топлина. Употреба: след измиване с шампоан, нанесете по дължините на косата и оставете да действа 2-3 мин. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

  19.00лв. 17.00лв.
  спестени: 2.00лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • Revitality Spray - Термозащитен спрей за сухи и изтощени коси

  Revitality Spray - Термозащитен спрей за сухи и изтощени коси

   ON care  Спрей с термозащита без изплакване за сухи и увредени коси. Със своето подсилващо действие защитава сухите и увредени коси от агресивни топлинни източници, улеснявайки разресването, придава копринена мекота, блясък и спомага за лесната обработка. Забележка: Използвайте този продукт преди топлинна обработка и излагане на преки слънчеви лъчи без да изплаквате. Предотвратява появата на статично електричество в косата. feeding up 

  20.30лв. 18.27лв.
  спестени: 2.03лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • RIGENOL BIFASICO - Двуфазен спрей балсам

  RIGENOL BIFASICO - Двуфазен спрей балсам

  RIGENOL Двуфазен спрей, който хидратира, подхранва, защитава, придава блясък и улеснява разресването. Употреба: напръскайте косата, разрешете и пристъпете към следващата процедура.

 • Smooth Beauty Milk - Заглаждащо и подхранващо мляко за коса

  Smooth Beauty Milk - Заглаждащо и подхранващо мляко за коса

   ON care  Мляко със заглаждащ ефект за всеки тип коса. Заглажда кутикулата, подхранва и предпазва косъма от топлинната обработка, като го прави здрав и жизнен. Забележка: след нанасянето на продукта по дължините на косата, изчакайте 2 мин. за по-добър и дълготраен ефект. Без изплакване. feeding up

  19.60лв. 18.27лв.
  спестени: 1.33лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • SUBLIMIS OIL CONDITIONER - Балсам с Арган

  SUBLIMIS OIL CONDITIONER - Балсам с Арган

  MORPHOSIS SUBLIMIS OIL Балсамът с активни съставки от плодов екстракт и олио от арган, подхранва, разресва и изглажда косъма Употреба: на измита и мокра коса разнесете по дължините и ако е нужно разрешете с едър гребен. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • SUBLIMIS PURE OIL - Олио от Арган

  SUBLIMIS PURE OIL - Олио от Арган

  MORPHOSIS SUBLIMIS OIL Хидратиращо олио за суха косас анти-ейдж ефект. Арганът предпазва, заглажда и омекотява косата. Употреба: нанесете по дължните на подсушена с кърпа или изсушена цялостно коса. Не изплаквайте.

 • SUN PROTECTIVE CREAM - Слънцепредпазващ крем

  SUN PROTECTIVE CREAM - Слънцепредпазващ крем

  SUN MORPHOSIS Крем за коса с активни UV съставки предпазващи от слънчевите лъчи. Употреба: впръскайте и разнесете по дължините преди излагане на косата на слънце и непосредствено преди да влезете във водата.  

 • ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА КЪДРАВА И НЕПОКОРНА КОСА

  LISS Придава на косата обем без да я утежнява. Мигновено я прави мека и блестяща.  Употреба: нанесете 1 - 2 помпички крем равномерно по цялата дължина и краищата на суха или подсушена с кърпа коса. Масажирайте, изсушете със сешоар и я оформете, използвайки четка. Не изплаквайте.

  24.00лв. 20.88лв.
  спестени: 3.12лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • СПРЕЙ С БОТОКС

  СПРЕЙ С БОТОКС

  BOTU - CURE Спрей за реконструкция на косъма с растителни пептиди - за много увредени и накъсващи секоси. Извършва интензивна реконструкция върху фибрата на косъма, като го подсилва и възстановява в дълбочина. Косъмът става силен и по-издръжлив. Без изплакване. Фаза 2 Употреба: нанесете необходимото количество след третиране на косата с Фаза 1 и преминете към Фаза 3.

  23.10лв. 20.88лв.
  спестени: 2.22лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
/
Показва 1 до 16 (от 16 продукта)