WatSapp Viber Tweet
Начало » Предложение
EnglishБългарски

Предложение

/
Показани от 1 до 9 (от 9 продукта)
 • Изсушаване на косата

  Изсушаване на косата

  Red Hairdressing Salon На всеки се случва да изпадне в ситуация от необходимост на професионално изсушаване на косата. За това отдавна съществува услугата - сешоар. В професионални условия се елиминира опасността от прегряване на косъма, нежелана форма, остатъци от химични материали по косата, предозиране на стилизиращи продукти и накъсване на косъма при разресване. Съдържание: измиване ( шампоан, балсам, маска ако е необходимо ) изсушаване ( форма - по желание на клиента ) стайлинг ( необходими стилизиращи продукти ) Забележка:  при покупката на този продукт в полето "Добави уточнение към поръчката", резервирайте дата и час. На адрес: ул. 'Славянска ' 35, София ще можете да се възползвате от поръчаната услуга. Важно: Във формата за поръчка няма значение какъв начин на доставка ще изберете. Сумата за доставка ще Ви бъде възстановена след направената услуга във фризьорския салон.

 • Подари прическа

  Подари прическа

  Red Hairdressing Salon Най-хубавото и любимо нещо, винаги са били подаръците. Направи подарък и зарадвай близък на теб човек. Съдържание: измиване ( шампоан, балсам, маска ако е необходимо ) сешоар ( форма по желание на клиента ) стайлинг ( необходими стилизиращи продукти ) Употреба: желателно е процедурата да се извършва от специализиран за това персонал и в предназначено за тази цел място. Забележка:  при покупката на този продукт в полето "Добави уточнение към поръчката", резервирайте дата и час. Поръчка с начин на доставка различен от "Взимане от магазин" ще бъде отказвана служебно.

 • Подаръчен комплект - Spa продукти за лице

  Подаръчен комплект - Spa продукти за лице

  Комплекта релаксиращи продукти за лице съдържа: вода за лице ексфолиант хидратиращ продукт Всички кутии за подаръци са направени с 100% рециклируем материал.

 • Подаръчен комплект - Брада

  Подаръчен комплект - Брада

  Съдържа: Еликсир за омекотявате на брада Шампоан за брада Вакса за мустаци и брада Четка за брада Голям сгъваем гребен Всички кутии за подаръци са направени с 100% рециклируем материал.

 • Подаръчен комплект - Брада и мустаци

  Подаръчен комплект - Брада и мустаци

  Съдържа: вакса за муста­ци вакса за брада крем за брада и мустаци олио за брада шампоан за бра­да малък гребен Всички кутии за подаръци са направени с 100% рециклируем материал.  

 • Подаръчен комплект - Брилянтини за коса

  Подаръчен комплект - Брилянтини за коса

  Комплект от три вида бри­лянтин за различни ефек­ти - средна фиксация и нормален блясък, силна фиксация и изключителен блясък, ултра силна фикса­ция и приглаждане. Всички кутии за подаръци са направени с 100% рециклируем материал.

 • Подаръчен комплект - Бръснене

  Подаръчен комплект - Бръснене

  Този комплект съдържа: крем за бръсне­не олио за преди бръсне­не самобръсначка Всички кутии за подаръци са направени с 100% рециклируем материал.

 • Подаръчен комплект - Измивна козметика

  Подаръчен комплект - Измивна козметика

  Съдържа: шампоан душ гел крем за коса Всички кутии за подаръци са направени с 100% рециклируем материал.  

 • Подстригване

  Подстригване

  Red Hairdressing Salon Всяка коса има нужда от периодично внимание изразяващо се в подстригване. Необходимостта от него се появява, когато има загуба на форма, оплитане на връхчетата или пък просто нужда от разнообразие. Съдържание: измиване ( шампоан, балсам, маска ако е необходимо ) подстригване ( форма и дължина по желание на клиента ) сешоар ( форма по желание на клиента ) стайлинг ( необходими стилизиращи продукти ) Употреба: желателно е процедурата да се извършва от и в специализиран за това персонал и място. Забележка:  при покупката на този продукт в полето "Добави уточнение към поръчката", резервирайте дата и час. На адрес: ул. 'Славянска ' 35, София ще можете да се възползвате от поръчаната услуга. Важно: Във формата за поръчка няма значение какъв начин на доставка ще изберете. Сумата за доставка ще Ви бъде възстановена след направената услуга във фризьорския салон.    

/
Показани от 1 до 9 (от 9 продукта)