Tweet
Начало магазин » Цвят
EnglishБългарски

Цвят

/
Показва 1 до 6 (от 6 продукта)
 • ANTIAL SKIN PROTECTOR - Успокояващ крем за чувствителен скалп

  ANTIAL SKIN PROTECTOR - Успокояващ крем за чувствителен скалп

  COLOR METHOD Крем - добавка към боята за коса при чувствителен скалп. Използва се заедно с боя и - или директно върху скалпа. Употреба: след като е смесена боята за коса с оксиданта прибавeте 5г. от крема на половин туба. За по-голяма защита нансете директно върху скалпа и разнесете добре, след което започнете боядисването на косата.

 • COLOR METHOD MASK - Възстановяваща маска за боядисана коса

  COLOR METHOD MASK - Възстановяваща маска за боядисана коса

  COLOR METHOD Маска подходяща за ползване веднага след боядисване. Пшеничните протеини съчетани с балсами обогатяват, реструктурират и подсилват косъма, възстановявайки го до естественият му вид.  pH 2.5 Употреба: нанесете на измита с Shampoo Go коса. Оставете да действа 3 мин. за максимален ефект и изплакнете обилно с леко хладка вода.

 • Equilizer Spray - Предпазващ спрей преди третиране на косата

  Equilizer Spray - Предпазващ спрей преди третиране на косата

   ON care  Стабилизиращ спрей - без изплакване. Спрей, който възстановява нормалното pH на косъма и спомага той да бъде по-податлив към следващото третиране и химически процедури. Забележка: Желателно е преди всяко боядисване да впръскате от продукта по дължините на косата за да получите желания цвят равномерен, с повече блясък и издръжлив във времето. TECHNICAL  

  19.60лв. 18.27лв.
  спестени: 1.33лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
 • POST COLOR - Спрей за боядисана коса

  POST COLOR - Спрей за боядисана коса

  COLOR METHOD Лосион с киселинно pH, затварящ кутикулата на косъма. 'Заключва' цветните молекули за да се гарантира дълготраен, здрав и прелестен цвят и блясък на косата. Забележка: Нанесете задължително след Shampoo GO и преди Color Method Mask.

 • SHAMPOO GO - Шампоан за боядисана коса

  SHAMPOO GO - Шампоан за боядисана коса

  COLOR METHOD Шампоан с дълбоко почистващо действие, предназначен за употреба след боядисване, напълно премахващ всички остатъци от боята. Благодарение на pH 5.0, косата възвръща естествения си киселинно - алкален баланс и се създава защитен филм, запазвайки цвета блестящ и дълготраен. Употреба: след изплакване на боята само с вода, нанесете необходимото количество на боядисаната коса и масажирайте от корена към върховете на косата. Повторете процедурата до получаване на чиста и бяла пяна.  

 • Silver Power Shampoo - Шампоан оцветител за изрусена или бяла коса

  Silver Power Shampoo - Шампоан оцветител за изрусена или бяла коса

   ON care  Шампоан за неутрализиране на жълтите нюанси при обезцветени или побелели коси. Притежава специфичен син пигмент, който позволява да се неутрализират жълтите оттенъци и да изпъкнат студените тонове. Забележка: Спазвайте строго технологичното време за престой на шампоана върху косата написано на опаковката. Опастността цвета да стане прекалено наситен и нежелан нараства с неспазването на инструкциите. TECHICAL

  16.10лв. 14.79лв.
  спестени: 1.31лв.
  Купи
  Сравни
  Желани
/
Показва 1 до 6 (от 6 продукта)