WatSapp Viber Tweet
Начало » Цвят
EnglishБългарски

Цвят

/
Показани от 1 до 5 (от 5 продукта)
 • COLOR METHOD MASK - Възстановяваща маска за боядисана коса

  COLOR METHOD MASK - Възстановяваща маска за боядисана коса

  COLOR METHOD Маска подходяща за ползване веднага след боядисване. Пшеничните протеини съчетани с балсами обогатяват, реструктурират и подсилват косъма, възстановявайки го до естественият му вид.  pH 2.5 Употреба: нанесете на измита с Shampoo Go коса. Оставете да действа 3 мин. за максимален ефект и изплакнете обилно с леко хладка вода.

 • COLOR METHOD POST COLOR - Спрей за боядисана коса

  COLOR METHOD POST COLOR - Спрей за боядисана коса

  COLOR METHOD Лосион с киселинно pH, затварящ кутикулата на косъма. 'Заключва' цветните молекули за да се гарантира дълготраен, здрав и прелестен цвят и блясък на косата. Забележка: Нанесете задължително след Shampoo GO и преди Color Method Mask.

 • COLOR METHOD SHAMPOO GO - Шампоан за боядисана коса

  COLOR METHOD SHAMPOO GO - Шампоан за боядисана коса

  COLOR METHOD Шампоан с дълбоко почистващо действие, предназначен за употреба след боядисване, напълно премахващ всички остатъци от боята. Благодарение на pH 5.0, косата възвръща естествения си киселинно - алкален баланс и се създава защитен филм, запазвайки цвета блестящ и дълготраен. Употреба: след изплакване на боята само с вода, нанесете необходимото количество на боядисаната коса и масажирайте от корена към върховете на косата. Повторете процедурата до получаване на чиста и бяла пяна.  

 • Equilizer Spray - Предпазващ спрей преди третиране на косата

  Equilizer Spray - Предпазващ спрей преди третиране на косата

  ON CARE Стабилизиращ спрей - без изплакване. Спрей, който възстановява нормалното pH и изравнява порьозността на косъма и спомага той да бъде по-податлив към последващото третиране и химически процедури. Употреба: разклатете добре преди употреба. Нанесете равномерно на подсушена с кърпа или суха коса. Продължете със следващата процедура. Забележка: Желателно е преди всяко боядисване да впръскате от продукта по дължините на косата за да получите желания цвят равномерен, с повече блясък и издръжлив във времето. THERAPY COLOR DEFENCE  

 • Silver Power Shampoo - Шампоан оцветител за изрусена или бяла коса

  Silver Power Shampoo - Шампоан оцветител за изрусена или бяла коса

  ON CARE Шампоан за неутрализиране на жълтите нюанси при обезцветени или побелели коси. Притежава специфичен син пигмент, който позволява да се неутрализират жълтите оттенъци и да изпъкнат студените тонове. Употреба: нанесете върху влажна коса. Масажирайте леко и изчакайте няколко минути за да неутрализирате и най-трайните жълти тонове. Изплакнете обилно. Ако е необходимо, повторете.  Забележка: Спазвайте строго технологичното време за престой на шампоана върху косата написано на опаковката. Опастността цвета да стане прекалено наситен и нежелан нараства с неспазването на инструкциите. THERAPY COLOR DEFENCE

/
Показани от 1 до 5 (от 5 продукта)