Tweet
Начало магазин » 220V
EnglishБългарски
Прецизирайте по маркиИзтрий
Прецизирайте по атрибутИзтрий
Валути
Производители
 • Artego - hair professional
 • Elchim - hairstyling pro
 • Framesi - just for you
 • Hairdressing salon 'RED'
 • Inebrya - Ice Cream
 • KAY PRO
 • Kezy Corporate
 • Morgan's Since 1873
 • Mp Hair
 • Selective Professional

220V

/
Показва 1 до 20 (от 22 продукта)
 • Elchim 8thSense - Професионален сешоар

  Elchim 8thSense - Професионален сешоар

  8th sense Първият професионален сешоар с настройка на изслушването според типа коса. Шум Най - безшумния сешоар, който някога сте чували. 8thSense е толкова тих, че можете да говорите по телефона, когато го използвате. Това се дължи на специалната структура на задния филтър, който филтрира въздуха, предотвратява засмукването на косата в инструмента и разгражда звуковите вълни, особено в по-високите тонове. Когато 8thSense се използва като маша е толкова тих, че няма да събуди дори бебето, коeто спи. Икономия Минимален разход на енергия. Ефективност, която никога преди не е имало. Мотора на 8thSense е разработен за намалена консумация на електроенергия. Това се дължи на регулируемата настройка в мощността: от 300 вата до 2100 вата (при 240 V) и перфектната концентрация на въздуха. Настройките работят дори на най-малката мощност. 8thSense е енергийно ефективен, има ниска консумация на електричество и по този начин той е добър за околната среда. 8thSense е иновативно изобретение на съвременните инженери и дизайнери. Висока технология. Сърцето на 8thSense е мотор контролиран от регулатор на мощността с безкрайни комбинации на топлинна и електрическа енергия. Тя е толкова интуитивна система, че не е необходимо да има интерфейс, който да показва каквото и да е: вашите пръсти знаят точно какво вършат. 8thSense е първият професионален електронен сешоар - маша, посветен на тези, които обичат технологията, която прави живота по-лесен.

 • Elchim - Thermal ionic: Йонизираща кръгла четка за коса с керамично покритие

  Elchim - Thermal ionic: Йонизираща кръгла четка за коса с керамично покритие

  Elchim - Thermal ionic Специфичните полиамидни почистващи влакна изчистват и полират косъма, а повърхността с керамика и титаниев оксид добавя отрицателни йони и инфрачервена топлина. С няколко движения на четката, права коса или мека къдрава, но винаги хидратирана. Влакната деликатно полират косата без да дразнят скалпа. Изработена от ултра-леки материали с антистрес действие.

 • Elchim - Керамична преса за коса

  Elchim - Керамична преса за коса

  Elchim - titanium ceramic С новата преса за коса от Elchim - косата може да е права, къдрава или с красиви къдрици, но винаги мека и блестяща. Удобства: Специалните наклонени платки покрити с керамика и титаниев оксид произвеждат отрицателни йони и инфрачервени лъчи, спомагайки за префектното затваряне на плочките на косъма. След третирането с пресата косата остава гладка и жизнена. Закръглената форма на дръжката улеснява движенията при изправянето, къдриците и меките вълни. Единадесет нива на температура - 95-235°C, подходящи при прилагане на терапия за реконструкция и лечение на косата (особено след изсветляване), за изправяне на супер къдрава коса или за създаване на вълни. Кабел с максимална свобода на движение - 360 градуса завъртане. Универсална за употреба в цял свят. Работи с напрежение (110-220 V) 

 • Elchim 3900 ionic - Професионален сешоар

  Elchim 3900 ionic - Професионален сешоар

  3900 Healthy ionic ceramic Най-мощният в категорията от своя клас : 2200-2400W (максимална мощност). Намалява времето за изсушаване с повече от 30% без да разтваря плочките на косъма. Повече въздух, по-голяма сила (налягане), идеален за всеки тип коса и перфектен за изсушаване дори при ниска скорост. Най-тихият в своята категория, най-лекият, перфектно балансиран със система за защита от наелектризиране (LOW EMF). Йонизираща и овлажняваща керамична система, която прави косата блестяща, премахвайки статичното електричество. В комплект с: 1бр. голям накрайник с размери на въздушният отвор - 720мм. х 5мм. Elchim Light ionic ceramic Лек: теглото е с -35% по-малко в сравнение с традиционните сешоари в този клас. Идеален за тези, които пътуват.  Ергономичен: предотвратява възпалението на карпалния тунел (Карпално-тунелен синдром (СTS - Carpal Tunnel Syndrome).  Мощен и безшумен: оборудван с хибриден двигател от последно поколение, който показва изключителни резултати върху косата. Екологичен: скоростта в сушенето намалява консумацията на енергия и е направен от рециклируеми материали, щадящи околната среда. Грижа към косата: инфрачервената топлина генерирана от керамиката и излъчваните милиони отрицателни йони, благоприятстват хидратацията на косъма и защитават косата от въздействието на топлината. Специален отворен клетъчен филтър: пречиства въздуха и поддържа чист вашия сешоар. Ниски електромагнитни излъчвания: съюзник на вашето здраве. В комплект с: 1бр. голям накрайник с размери на въздушният отвор - 720мм. х 5мм. 1бр. малък накрайник с размери на въздушният отвор - 600мм. х 5мм. 3900 Titanium edition Дизайнерско бижу за най-взискателните клиенти. Огледалното покритие дава елегантен завършек в ръката. В TOP на категорията си: за баланс, лекота и нисък шум. Интегриран въздушен концентратор за бързо освобождаване на струята, оптимизиран за високи температури. Бутон за студен въздух с контролираща функция. Ергономична дръжка с релефни полукълба за по-добър захват. Странични бутони, интегрирани за движение с двойна употреба "натиск или лостче ". Система за защита от електромагнитни вълни. Изключително изпълнение по отношение на топлината, което в същото време гарантира блестящия вид на косата. Префектно изсушаване и контрол на кичура (на половина от стандарното време!) С йонна система и керамика, която увеличава хидратацията и блясъка на косата. Инструмент на съвременните технологии с елегантен дизайн, който дава извънредна елегантност на работната среда. Лесен за почистване филтър със странично захващане. В комплект с: 1бр. голям накрайник с размери на въздушният отвор - 720мм. х 5мм. 1бр. малък накрайник с размери на въздушният отвор - 600мм. х 5мм. ELCHIM - COCOON ДИФУЗЕР - предлага се отделно

/
Показва 1 до 20 (от 22 продукта)