WatSapp Viber Tweet
Начало » вакса
EnglishБългарски
Прецизирайте по маркиИзтрий
Валути
Производители
 • Framesi - just for you
 • Hairdressing salon 'RED'
 • Inebrya - Ice Cream
 • KAY PRO
 • Morgan's Since 1873
 • Selective Professional
 • Seliar - EchosLine

вакса

/
Показани от 1 до 11 (от 11 продукта)
 • Crazy Hand - Влакнеста вакса за коса с матиращ ефект

  Crazy Hand - Влакнеста вакса за коса с матиращ ефект

  DIRTY Влакнеста структурираща вакса с матов ефект за създаване и моделиране на прическата. Водоразтворима формула за лесно отмиване. UV защита Плътност Фиксация Гъвкавост Очертание Степен на фиксация: 1 2 3 4 Употреба: сложете малко количество на върха на пръстите и разнесете от средата към края на дължината на косата за да придадете желания ефект при финализирането на прическата.

 • EXTRA SHINE - Вакса за блясък

  EXTRA SHINE - Вакса за блясък

  CEMANI Ултра-лъскавa стилизиращa вакса с лека фиксация. Идеална за постигане на естествени форми, без да омазнява косата. Активни съставки:Растителни липиди: създават защитен филм около косата, хидратирайки косъма. Смес от стилизиращи восъци: предпазват от влага, не омазняват косата и лесно се отсраняват, просто с вода. Слънчев филтър: предпазва косата от действието на UV лъчите. Употреба: разтрийте между дланите и работете на суха или влажна коса, в зависимост от търсения ефект.  

 • Flex Touch - Вакса за коса с матиращ ефект

  Flex Touch - Вакса за коса с матиращ ефект

  DIRTY Моделиращата и матираща вакса подчертава прическата и придава плътност.  Идеална за създаване на агресивни и резки форми с матов ефект. UV защита Плътност Фиксация Гъвкавост Очертание Степен на фиксация: 1 2 3 4 Употреба: разпределете малко количество на върха на пръстите и с резки движения създайте необходимата посока и форма на прическата.

 • MATT MOLDER - Моделираща вакса

  MATT MOLDER - Моделираща вакса

  CEMANI Стилизира и хидратира косата с матов ефект. Балансираната комбинация от восъци дава средна фиксация и естественост на прическата. Не утежнява и не оставя следи по косата след премахване. Употреба: вземете необходимото количество продукт и го разпределете равномерно на ръцете. Използвайте на суха или влажна коса в зависимост от търсения ефект.

 • Morgan's Матираща паста

  Morgan's Матираща паста

  Morgan's Matt Paste Паста със средна фиксация и матиращ ефект, която придава на прическата плътност и обем, а косата има здрав и естествен вид. Кремообразна текстура за лесно нанасяне. С типичния за Morgan's аромат на бергамот, жасмин, сандалово дърво и пачули. Употреба: разнесете малко количество от продукта върху дланите си, разтрийте добре, за да го загреете, нанесете върху суха или влажна коса по дължините и стилизирайте в желаната форма.

 • Morgan’s Гел - вакса

  Morgan’s Гел - вакса

  Morgan's Gel Wax Гел - вакса с дълготрайно действие и средна фиксация за стилизиране, оформяне на прически или елементи от тях с „твърд" ефект и изключителен блясък. Лека формула без мазнини, която позволява лесното разресване и измиване на косата. Съдържа копринен протеин за допълнително подхранване. Употреба: изсипете малко количество на дланта си и с върховете на пръстите си разнесете по дължините.  

 • Morgan’s Оформяща вакса

  Morgan’s Оформяща вакса

  Morgan's Shaping Wax Идеален завършек на всяка прическа. Леката формула без мазнини предотвратява сплъстяването, бързото замърсяване на косата, придава блясък и спомага за лесното разресване и измиване. С аромат на кокос. Употреба: разнесете малко количество от продукта върху дланите си, разтрийте добре, за да го загреете, нанесете върху суха или влажна коса по дължините и стилизирайте в желаната форма.

 • Morgan’s Паста за финишинг

  Morgan’s Паста за финишинг

  Morgan's Finishing Fudge Стилизираща паста за дължините с влажен ефект и лека фиксация за подчертаване на стайлинга. Съдържа естествен пчелен восък. Финализира отлично детайлите, не утежнява косата и запазва естествения й вид. Лека формула, без мазнини, за лесно разресване и измиване. Употреба: разнесете малко количество от продукта върху дланите си, разтрийте добре за да го загреете, нанесете върху суха или влажна коса по дължините и стилизирайте в желаната форма.

 • Morgan’s Стилизиращ кит

  Morgan’s Стилизиращ кит

  Morgan’s Styling Putty Стилизиращ кит със средна фиксация и отличен матов ефект. Продукт особено подходящ  за създаване на монолитен или обемен стайлинг. Съдържа естествен пчелен восък и масло от жожоба. С типичния за Morgan's аромат на бергамот, жасмин, сандалово дърво и пачули. Употреба: разнесете малко количество от продукта върху дланите си, разтрийте добре, за да го загреете, нанесете върху суха или влажна коса по дължините и стилизирайте в желаната форма.

 • Morgan’s Текстуриращ клей

  Morgan’s Текстуриращ клей

  Morgan’s Texture Clay Многофункционален продукт със силна фиксация и матиращ ефект. Изключително подходящ за употреба върху тънка коса или за постигане на различен обемен стайлинг. Съдържа фибри, които не позволяват на косата да се сплъстява, както и естествен пчелен восък. С типичния за Morgan's аромат на бергамот, жасмин, сандалово дърво и пачули. Употреба: разнесете малко количество от продукта върху дланите си, разтрийте добре за да го загреете, нанесете върху суха или влажна коса по дължините и стилизирайте в желаната форма.

 • Sculpted Look Liquid Wax - Течна вакса със средна фиксация

  Sculpted Look Liquid Wax - Течна вакса със средна фиксация

  Fix Течна вакса за създаване и оформяне на отделни кичури. Иновативна стайлинг течност с незабавен ефект, която определя и разделя кичурите дори на средна дължина на косата. Тя е изключително мека и създава дълготрайни и изваяни форми. Фиксира без да слепва косата. Активни съставки: Екстракт от бамбук: освежава и регенерира косата, което я прави силна, устойчива и еластичена. Витамин Е: важен антиоксидант с овлажняващ ефект. Фиксиращ комплекс: комплекс от високотехнологични филмообразуващи полимери, които създават ефект на паметта, без да оставят следи върху косата. Слънчев филтър със защита от UVA-UVB-UVC: предпазва косата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Употреба: след измиване и изсушаване на косата, вземете достатъчно количество върху дланта на ръката си, което да отговаря на вида и дължината на косата. След това работете за създаване на формата, която искате. Степен на фиксация: 1 2 3 4

/
Показани от 1 до 11 (от 11 продукта)