За нас

Електронния магазин “Hairbox H.M” е създаден през 2014 година. Предлагаме широка гама от козметика, както и всичко свързано с красотата и добрият външен вид. Пандемията на COVID-19 ни даде възможност за напълно обновяване и актуализиране, както на самият магазин, така и на продуктовата гама. В момента “Hairbox H.M” предлага най-новите продукти на пазара, които се актуализират и добавят всеки ден.

Новият електронен магазин “Hairbox H.M” следва тенденциите и стандартите наложени, както в продуктите, които предлагаме, така и от световните лидери в интернет търговията.

  • Дизайн: Семпъл, интуитивен и изчистен дизайн. Разбираме, че много от потребителите са уморени и объркани от множеството шарени, изкачащи и анимирани банери, които ги разсейват и объркват.
  • Регистрация: Бърза и лесна регистрация, с възможност да се направи и преди завършване на поръчката. За нас времето на потребителят е важно. Няма нужда първо да се регистрира профил, за да се стигне до поръчка, като всичко може да бъде бързо и лесно.
  • Плащане: Във новата дигитална ера, в която почти всичко свързано с интернет не е необходимо и плащанията да са пренебрегнати.
  • Поръчка и доставка: Добавяте продукт в количката. Отивате на плащане, въвеждате адреса и виждате зоната, в която попадате, както и възможните начини и цени за доставка. Завършвате, а ние ще се погрижим за всичко останало.

Блогът на магазина е популярен източник на информация за козметиката. Автор на публикациите в блога е AI ChatGPT, който работи под надзора на квалифициран специалист в областта на фризьорството с над 20 години опит. Въпреки че публикуваната информация е внимателно преглеждана и редактирана, не можем да гарантираме абсолютната точност на информацията, поради което препоръчваме да се консултирате с квалифициран специалист преди да я използвате за лични цели.

“HairboxH.M” се стреми да предлага на клиентите си висококачествена козметика, която отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност. Магазинът се гордее с отличната си репутация, която е изградена благодарение на непрекъснатото усъвършенстване и иновации в продуктовата гама.