Доставка

Доставка

Изберете адрес за доставка и адрес за фактуриране, а ние ще изпратим според вашето желание продуктите на указания от вас адрес, а фактурата на същия или различен адрес… Лесно е, само ни уведомете…

Адресът за доставка (по подразбиране) е мястото, на което ще получите пратката с поръчаните артикули от вас. Изискват се името на получателя, адрес, град, щат, област или провинция, пощенски код и телефонен номер. Правилният и точен адрес за доставка ще гарантира, че пратката ще пристигне на правилната дестинация.

Адресът за фактуриране е адресът, свързан с метода на плащане (напр. кредитна карта, банкова сметка). Това е основния адрес в платежните инструменти (например дебитна, кредитна карта, фирмена сметка) на даденото лице или компания и на него се издават платежните документи за направени покупки, или използвани услуги. Обикновено включва пълното име, адрес, град, щат, област или провинция, пощенски код и понякога телефонен номер.

Адресът за фактуриране се използва за потвърждаване на самоличността на физическото или юридическото лице, извършващо покупката, както и е гаранция, че то е упълномощено да използва метода на плащане. Това е важен фактор за предотвратяване на дейности свързани с измами и е необходим за много от транзакциите.

Важно: Не можем да гарантираме своевременната доставка и срокове ако адресът за доставка и/или фактуриране е непълен, грешен или с основни липси на информация. Ние ще направим всичко възможно доставката да бъде успешна, включително да се свържем с вас за уточняване на информацията.

Ако този проблем излиза извън нашите правомощия и възможности ще смятаме, че въведена от вас информация е грешна, липсваща и/или заблуждаваща и ще предприемем действия според актуалните “Общи условия“, както и ще приложим условията описани в “Политика за възстановяване и връщане” при изискване на възстановяване от ваша страна.

Държави

Европейски съюз

Австрия, Белгия, България, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чехия, Швеция, Лихтенщайн

Глобален свят

Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, Северна Македония, Съединени американски щати, Сърбия, Турция, Украйна, Канада

Забележка: Възможно е във вашата страна да има различно законодателство и данъчно облагане, което да промени крайната цена след направена поръчка и доставка от нашият магазин. Моля, преди да поръчате проверете дали няма да дължите допълнителни такси и данъци за вашата поръчка.