Tweet
Начало магазин » Information » Защита на личните данни и Бисквитки
EnglishБългарски

Защита на личните данни и Бисквитки

Видовете лична информация, която събираме чрез този сайт включват:

1. 'Бисквитки' - Тези данни се събират чрез "бисквитките" при навигация в сайта. "Бисквитката" е малко количество данни, които се изпращат към вашия компютър. Данните след това се съхраняват на браузърa или твърдия диск. Повечето уеб браузъри могат да бъдат настроени да не използват този тип комуникация с бисквитки. Подробности за това могат да бъдат намерени в Помощната документация за съответния браузер. Изключването на този вид обмен на данни зависи изцяло от потребителя и може до доведе до непълна функционалност на предоставяните от нас услуги чрез сайта https://hairbox.org

2. Лични данни, които въвеждате и предоставяте - Вашето име, адрес, телефонен номер, електронна поща, финансова информация, предпочитания за продукти и услуги.

3. IP адрес (това е индивидуален идентифициращ номер, с който се представяте в интернет) автоматично се записва от нашия уеб сървър. Това се използва, за да се отбележи посещението ви с цел предотвратяване злоупотреби.

4. Данни, които ни позволяват да ви разпознаем, вашите предпочитания и как използвате този сайт.

5. Предпочитания за получаване на е-mail от нас с актуализации, нови продукти, специални оферти и др. (ако изберете опцията да получавате актуализации на продукти и оферти).

 Какво правим с вашата информация?

Личната информация, която изпращате на 'Hairbox H.M' с цел получаването на продукти или услуги, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.
С цел подобряване на обслужването и получаване на информация относно Вашите нужди и интереси, 'Hairbox H.M' събира и използва лична информация само и изрично с вашето съгласие, което ни помага да изработим съответния индивидуален подход към Вас като клиент.

Бихме използвали информацията, за да помогнем да извършите поръчка, за комуникация с Вас във връзка с продукти или услуги, или за да предоставим сервизно обслужване или техническа поддръжка. 'Hairbox H.M' не предоставя вашата информация на трети лица, освен ако това не е съгласувано с вас.

'Hairbox H.M' не събира информация за кредитни карти. Плащанията с кредитни карти се извършват чрез сигурна банкова система и до служителите на 'Hairbox H.M' не достига информацията от вашата кредитна карта. Финансови данни, не се използват по никакъв друг начин от нашите доставчици на финансови услуги или от 'Hairbox H.M' и няма да бъде съхранявана по-дълго, отколкото това е необходимо за предоставяне на услугите.

'Hairbox H.M' не продава или предоставя за временно ползване срещу заплащане лична информация на други лица.

Също така бихме искали да ви информираме за различни промоции, стоки и услуги, които могат да представляват интерес. Може да бъдете уведомени по електронна поща, телефон, SMS или други подобни средства, включително нови технологии.

'Hаirbox H.M' препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни без разрешението на родителите или настойниците. 'Hairbox H.M' никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива пред трети лица без позволение на родителите или настойниците им.

 
Вашите права

Потребители, които не искат да получават обратна връзка с маркетингова комуникация от нас трябва да използват опциите за отписване в съответното електронно съобщение или в профила си.
Потребители, които искат личните данни за тях, или съществуващ профил да бъдат премахнати от нашата база данни ( е-mail, телефон, имена, адреси и т.н) могат да ползват формата за контакт.
Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за защита на личните данни, или относно това как се обработва вашата информация, молим да се свържете с нас. Това можете да направите чрез начините, посочени в нашата страница за контакт.

 Връзки към други сайтове

Тази политика за конфиденциалност обхваща само този сайт. Всички други уеб сайтове, които могат да бъдат свързани с https://hairbox.org са обект на собствена политика, която може да се различава от нашата.

Всяка промяна в нашата политика за защита на личните данни ще бъде публикувана в тази декларация за поверителност.

Бисквитки - Cookie

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

По какъв начин използваме бисквитките?

Редица наши страници използват бисквитки за запаметяване на:

  • вашите настройки за показване, като например настройките за контраст на цветовете или размер на шрифта;

  • информация за това дали вече сте попълнили проучване за полезността на съдържанието на сайта с цел да не бъдете питани отново;

  • информация дали сте се съгласили или не с използването на бисквитки на този сайт.

Освен това някои от нашите страници също използват бисквитки, за да събират анонимно статистика за това как сте стигнали до съответната страница и кои продукти сте гледали.

Разрешаването на бисквитките не е абсолютно необходимо, за да може уебсайтът да работи, но ще допринесе за по-доброто му използване. Можете да изтриете или блокирате бисквитките, но ако го направите е възможно някои функции на сайта да не работят както трябва.

Свързаната с бисквитките информация не се използва за установяване на самоличността ви, а образците с данни са изцяло под наш контрол. Бисквитките не се използват за цели, различни от посочените тук.

Използваме ли други бисквитки?

Възможно е някои от нашите страници или подсайтове да използват допълнителни или различни бисквитки от описаните по-горе. Ако това е така, информация за тях ще бъде предоставена на съответната страница с данни за бисквитките. Може да ви бъде поискано разрешение за запазването на тези бисквитки.

Как да контролирате бисквитките

Можете да контролирате и/или изтривате бисквитки когато пожелаете - за повече информация вижте aboutcookies.org. Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате даден сайт, а освен това е възможно някои услуги и функции да не работят.

Лесно можете да приемете или откажете бисквитките на този сайт, като щракнете върху една от следните връзки: Приемам бисквитките / Отказвам бисквитките.