E-Tree logo

Екологичен Отпечатък

Добре дошли на страницата “Нашият Екологичен Отпечатък”

Ние се грижим за вас, косата, знанията, но също така и за околната среда. Знаем, че красотата и здравето на косата зависят от чистата и балансирана екосистема на Планетата. Затова ние поехме ангажимент за намаляването на нашия екологичен отпечатък и започнахме да подкрепяме различни инициативи за опазване на природата.

Разбираме колко е важно опазването на околната среда и затова се ангажирахме с минимализирането на нашия отпечатък върху природата. В този контекст ние участваме в програмата E-Tree на Messenger – иновативна и екологосъобразна инициатива насочена към опазването на горите и възстановяването на зелените площи.

Какво представлява програмата E-Tree?

Тя се основава на идеята, всеки път когато клиент направи покупка от нашия магазин ние ще отделяме част от времето и енергията си, за да бъдат посадени нови дървета. Това е начина, по който ние се стремим да допринасяме за възстановяването на горите и увеличаването на зелените площи в нашето общество и по света. Тази програма ни позволява да подпомагаме засаждането на дървета чрез всеки клиент, който направи покупка от нашия онлайн магазин. За всяко засадено дърво се получава сертификат, който показва количеството, вида и района, в което е засадено.

Как да участвате в програмата E-Tree?

За да участвате в програмата E-Tree просто направете покупка от нашия онлайн магазин. За всяка покупка, която направите ние ще отделим време, енергия и ще се погрижим да бъде посадено дърво. Можете да проследите колко дървета са засадени чрез сертификата, който ще публикуваме на тази страница.

Като клиент на “Hairbox H.M” вие можете да бъдете сигурни, че чрез вашите покупки ще допринесете за защита на околната среда. Когато направите покупка от нашия магазин, това ще е вашия персонален екологичен принос към обществото. С всяка поръчка, която обработваме и изпълняваме ние изразяваме подкрепата си, за това че сте се ангажирани и съпричастни с нас относно опазването на природата.

Допълнително към нашето участие чрез вас в програмата E-Tree, ние в “Hairbox H.M“ прилагаме и други екологично съобразни практики.

  • Използваме рециклирана хартия и картон във всичките си печатни материали.
  • Използваме енергоспестяващи осветителни тела във всичките си обекти.
  • Изхвърляме отпадъците си по начин, съобразен със съвременните изисквания за безопасност на околната среда.
  • Обработваме информацията, като работим изцяло с уеб базирани приложения и така елиминираме използването на хартия. Едно от нещата, заради които се изсичат горите.

Вярваме, че всеки може да промени себе си, а чрез своето поведение това ще се отрази и на околната среда. Надяваме се, че като ни подкрепите ще помогнете да направим света по-устойчиво и сигурно място за всички нас.

Нашата цел е да предложим не само висококачествени продукти, но и да бъдем отговорни към околната среда. С нашето участие в програмата E-Tree и подобни екологични инициативи, ние се стремим да създадем по-зелен и устойчив свят за бъдещите поколения.

Присъединете се с нас в нашата мисия за опазване на околната среда и увеличаване на нашия общ екологичен отпечатък. Разгледайте нашия електронен магазин, направете покупка и бъдете сигурни, че с всяка една такава стъпка допринасяте за създаването на положителната промяна в света около нас.

Ние вярваме, че всеки един от нас може да допринесе не само за по-добро бъдеще за самите нас, но и за поколенията след нас.

Затова ви благодарим за Вашата подкрепа и ви каним да се присъедините към нашата зелена мисия.

Заедно можем да направим Промяната!

Благодарим ви, че избрахте “Hairbox H.M” – заедно ще променим нашата Планета!

Повече за проекта: Reforestation projects, Eden Reforestation Projects

Нашата екологична следа и ангажираност до сега: