Промоции и намаления

Правила и условия за промоции и намаления (“Правила и условия”)

Тези Правила и условия са неразривно свързани с “Общи условия” и “Общи условия за ползване на Календар за резервация на услуги и събития“, последна актуализация на 26.06.2023г.

Моля, прочетете внимателно тези условия преди да започнете да използвате нашата услуга.

Определения

За целите на настоящите Правила и условия:

 • “Промоция” означава дейност, при която ви се предлагат на Уебсайта временни предимства за количества, отстъпки при закупуване или резервация на определени продукти и/или услуги, като към основната цена на продукт, услуга, участие в събитие, като може всяка следваща бройка да бъде с цена, намалена спрямо официалната, както и подаръци или други стимули. Промоцията може да бъде приложена, както за продукти, така и за услуги и е свързана с временни оферти или специални събития.
 • “Намаление” означава промяна в цената на продукт или услуга, при която ви се предлага по-ниска стойност спрямо обичайната цена за брой, или услуга. Ние можем да го предложим в рамките на определен период от време или за конкретни обстоятелства.
 • “Купон за намаление” е промоционален код или купон, който ви предоставя право да получите отстъпка или специална оферта при покупка на определен продукт или услуга. Вие трябва да въведете кода на купона по време на покупката на продукт(и) или по време на процеса на резервация, за да получите съответното намаление.
 • “Организатор” (наричан “Организатора” в това Споразумение) се отнася до фризьорски салон “RED Hairbox H.M”
 • “Компания” (наричана “Компанията” в това Споразумение) се отнася до “Н-МАР” ООД.

Промоции и намаления за продукти

 1. Валидност: Всяка промоция на продукти чрез уебсайта има определен период на валидност, която е указана на място, на което е публикувана промоцията.
 2. Наличност на продуктите: Промоциите и намаленията се прилагат само за продукти, които са налични в момента на покупката. Компанията си запазва правото да прекрати или промени промоцията, ако продуктът е с изчерпано количество или стане недостъпен по някаква причина.
 3. Ограничения за количество: В рамките на промоцията или намалението, Компанията може да наложи ограничение за количество на определен продукт, което може да се приложи на всяка индивидуална покупка или на общо ниво за даден период.
 4. Отказ от промоция: Компанията има право да откаже прилагането на промоцията или намалението на конкретен продукт, ако се установи нарушение на условията за промоцията или при наличие на грешки в цените или информацията за продукта.
 5. Възстановяване и връщане на продукти: При връщане на продукт закупен по време на промоция или намаление, Компанията има право да възстанови стойността на продукта в съответствие със стойността, платена от клиента по време на промоцията.
 6. Промени и актуализации: Компанията може да променя или актуализира правилата и условията за промоции и намаления по всяко време.

Промоции на услуги и събития в онлайн Календар за резервации

 1. Резервации: Промоциите за услуги и събития в онлайн календара се прилагат за предварително резервирани услуги или участие в събитие. За да се възползвате от промоцията, трябва да направите резервация в рамките на валидността на промоцията и да следвате инструкциите за резервация предоставени от организатора.
 1. Ограничения за време и наличност: Промоциите на услуги и събития могат да бъдат предоставяни за определен период или с определено количество налични места. Всяка промоция е с ограничения, които следват да бъдат използвани в рамките на посочените срокове, или до изчерпване на наличните места.
 2. Плащане и отказ: За някои промоции на услуги и събития може да се изисква предварително плащане или депозит.
 3. Промени и отмяна: Организаторът на календара има право да промени или отмени промоцията на услуги и събития по свое усмотрение при наличие на непредвидени обстоятелства или недостатъчен брой участници. В такъв случай, Организатора ще ви предостави алтернативи или ще осигури възстановяване на плащанията, направени в размер на резервацията за услуга или събитие.
 4. Отговорност: Организаторът на календара не носи отговорност за каквито и да било щети или загуби, причинени от резервации или участие в промоциите на услуги или събития.
 5. Интелектуална собственост: Всички права върху онлайн календара и свързаните с него материали, включително лого, дизайн и съдържание, принадлежат на Организатора на календара или се използват съгласно съответните лицензи. Забранено е копирането, разпространението или използването на тези материали без изричното разрешение на правообладателя.