Възстановяване и връщане

Нашата политика за възстановяване и връщане е законовият срок от 14 дни. Ако са изминали повече от 14 дни от покупката не можем да ви предложим пълно възстановяване на парите, или замяна на закупения артикул.

Условия за връщане:

За да отговаряте на условията за връщане закупения артикул трябва да е:

 • неизползван и в същото състояние, в което сте го получили
 • също така трябва да е в оригиналната опаковка

Няколко вида стоки, които не подлежат на връщане и възстановяване:

Нетрайни стоки (храна, цветя, вестници или списания) не могат да бъдат върнати. Ние също така не приемаме артикули, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали (запалими течности или газове), както и неполучени поради грешна, непълна или подвеждаща информация в адреса за доставка и/или фактуриране.

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

 • Ваучери за подарък
 • Софтуерни продукти за изтегляне
 • Някои продукти за здраве и лична хигиена

За да бъде завършено връщането ние изискваме касова бележка, или доказателство за направено плащане.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени случаи, при които се предоставят само частични възстановявания:

 • Книги с очевидни следи от употреба
 • CD, DVD, VHS касети, софтуер, видео игри, касети за касетофон или грамофонни плочи (винил запис), които са с нарушена опаковка от отваряне.
 • Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, повреден или с липсващи части по причини, които не са по наша вина.
 • Всеки артикул, който е върнат след повече от 14 дни след доставката.

След като връщането бъде получено и проверено ние ще ви изпратим имейл с уведомление, че сме получили върнатия артикул. Също така ще ви информираме дали е одобрено или отхвърлено вашето искане за възстановяване.

Ако бъде одобрено, искането за възстановяване ще бъде обработено и сумата автоматично ще бъде върната към вашата кредитна карта, банкова сметка или по начина на плащане в рамките на 14 работни дни.

Искания за възстановявания на суми заплатени с наложен платеж се разглеждат и могат да бъдат одобрени за възстановяване само при посочена банкова сметка.

Закъснели или липсващи възстановявания:

Ако все още не сте получили сумата за възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията издател на кредитната карта, може да отнеме известно време преди възстановената сума да бъде видима в сметката ви.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка преди да бъде публикувано възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля свържете се с нас на support@hairbox.org .

Артикули в разпродажба:

При връщане на продукт закупен по време на промоция или намаление, ние си запазваме правото да възстановим стойността на продукта в съответствие със стойността платена по време на промоцията.

Замяна на артикули:

Ние заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва закупения артикул да го замените със същия, изпратете ни имейл на support@hairbox.org и изпратете артикула на посочения от наш служител адрес.

Артикули за подарък:

Ако артикула при покупка е бил маркиран като подарък и изпратен директно до вас ще получите кредит за подарък равен на неговата стойност. След получаване на върнатия артикул, сертификата за подарък ще Ви бъде изпратен по пощата.

Ако артикула не е бил маркиран като подарък при закупуването му и купувачът го е изпратил до себе си, за да ви го даде по-късно, ние ще му изпратим възстановената сума и той ще разбере за вашето връщане.

Артикули с недостатъчна наличност:

Ако вашата поръчка няма възможност да бъде обработена и изпратена поради недостатъчна складова наличност или други подобни фактори, ние ще ви предложим допълнителни възможности, които са валидни по съответния ред преди да се пристъпи към възстановяване на сумата:

 • Възможност артикула да бъде изпратен, когато е наличен.
 • Заместващ артикул (като разликата в цена, модел, марка, свойства да бъде договорена допълнително в съответствие от конкретния случай).
 • Възстановяване на сумата заплатена за даден артикул.

За да върнете артикул, ще трябва се свържете с нас и да го изпратите на адрес посочен от наш служител.

Заплащането на транспортните разходи за връщането на закупения артикул е ваша отговорност и задължение. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата и артикула е върнат за наша сметка, разходите за доставка за неговото връщане ще бъдат приспаднати от сумата за възстановяване.

Имайте в предвид, че в зависимост от това къде живеете, за да достигне до вас разменения артикул може времето да варира в сроковете за доставка.

При връщане на по-скъпи артикули е добре да използвате услуга за доставка с проследяване и застраховка на пратката при доставка. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия артикул.

Ако имате въпроси свързани с възстановявания на суми и връщания, моля свържете се с нас на support@hairbox.org.