Политика за възстановяване и връщане

Нашата политика за възстановяване и връщане е законовият срок от 14 дни. Ако са изминали повече от 14 дни от покупката не можем да ви предложим пълно възстановяване на парите или замяна на закупеният артикул.

За да отговаряте на условията за връщане закупеният артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки, които не подлежат на връщане и възстановяване:

Нетрайни стоки (храна, цветя, вестници или списания) не могат да бъдат върнати. Ние също така не приемаме артикули, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали (запалими течности или газове), както и неполучени поради грешна, непълна или подвеждаща информация в адреса за доставка и/или фактуриране.

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

  • Вучери за подарък
  • Софтуерни продукти за изтегляне
  • Някои продукти за здраве и лична хигиена

За да бъде завършено връщането ние изискваме касова бележка или доказателство за направено плащане.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя.

Има определени ситуации, при които се предоставят само частични възстановявания:

  • Книги с очевидни следи от употреба
  • CD, DVD, VHS касети, софтуер, видео игри, касети за касетофон или грамофонни плочи (винил запис), които са с нарушена опаковка от отваряне.
  • Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, повреден или с липсващи части по причини, които не са по наша вина.
  • Всеки артикул, който е върнат след повече от 14 дни след доставката.

След като връщането бъде получено и проверено ние ще ви изпратим имейл с уведомление, че сме получили върнатия артикул. Ние също така ще ви информираме за одобрението, или отхвърлянето на вашето искане за възстановяване.

Ако бъдете одобрени, искането за възстановяване ще бъде обработено и сумата автоматично ще бъде върната към вашата кредитна карта, банкова сметка или по начина на плащане в рамките на 14 работни дни.

Искания за възстановявания на суми заплатени с наложен платеж се разглеждат и могат да бъдат одобрени за възстановяване само при посочена банкова сметка.

Закъснели или липсващи възстановявания:

Ако все още не сте получили сумата за възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията издател на кредитната карта, може да отнеме известно време преди възстановената сума да бъде видима в сметката ви.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка преди да бъде публикувано възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля свържете се с нас на support@hairbox.org .

Артикули в разпродажба:

Само артикули на редовна цена подлежат на възстановяване. Стоките в разпродажба не подлежат на възстановяване.

Ние заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва закупеният артикул да го замените със същия, изпратете ни имейл на support@hairbox.org и изпратете артикула си на посочения от наш служител адрес.

Ако артикулът при покупка е бил маркиран като подарък и изпратен директно до вас ще получите кредит за подарък равен на неговата стойност. След получаване на върнатият артикул, сертификата за подарък ще Ви бъде изпратен по пощата.

Ако артикулът не е бил маркиран като подарък при закупуването му и купувачът го е изпратил до себе си, за да ви го даде по-късно, ние ще му изпратим възстановената сума и той ще разбере за вашето връщане.

За да върнете артикула, се свържете с нас и го изпратете на адреса посочен от наш служител.

Плащането на транспортните разходи за връщането на закупеният артикул е ваша отговорност. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата и артикулът е върнат за наша сметка, разходите за доставка за връщането му ще бъдат приспаднати от възстановяваната сума.

В зависимост от това къде живеете, времето което може да отнеме, за да достигне до вас размененият артикул може да варира.

При връщане на по-скъпи артикули е добре да използвате услуга за доставка с проследяване, или/и да застраховате артикула при доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия артикул.

Ако имате въпроси свързани с възстановявания на суми и връщания, моля свържете се с нас на support@hairbox.org.