WatSapp Viber Tweet
Начало » Търсене » Резултати
EnglishБългарски
Валути
Производители
 • Framesi - just for you
 • Hairdressing salon 'RED'
 • Inebrya - Ice Cream
 • KAY PRO
 • Morgan's Since 1873
 • Selective Professional
 • Seliar - EchosLine

Резултати от търсенето

/
Показани от 1 до 20 (от 30 продукта)
 • COLOR METHOD MASK - Възстановяваща маска за боядисана коса

  COLOR METHOD MASK - Възстановяваща маска за боядисана коса

  COLOR METHOD Маска подходяща за ползване веднага след боядисване. Пшеничните протеини съчетани с балсами обогатяват, реструктурират и подсилват косъма, възстановявайки го до естественият му вид.  pH 2.5 Употреба: нанесете на измита с Shampoo Go коса. Оставете да действа 3 мин. за максимален ефект и изплакнете обилно с леко хладка вода.

 • Golden power mask - Златна маска за топъл отенък

  Golden power mask - Златна маска за топъл отенък

  ON CARE Продукта се предлага до изчерпване на наличните количества! Златна маска за природни или боядисани в топли цветове руси коси. Тя подхранва в дълбочина, възстановявайки и засилвайки блясъка на русия цвят, подчертавайки топлите златни тонове. Дава жизненост и енергия на косата, създавайки мекота и блясък. Употреба: нанесете върху чиста и подсушена с кърпа коса. Изчакайте 3-5 минути.. Изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект. TECHNICAL

 • HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY MASK

  HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY MASK

  HEMP Интензивна овлажняваща маска за суха, третирана и дехидратирана коса. Обогатена с масло от конопено семе и с отлични овлажняващи, подхранващи и укрепващи свойства, тя прониква дълбоко, като възстановява нивото на хидратация на сухата и прекалено третирана косата. Употреба: нанесете върху чиста и подсушена с кърпа коса. Разнесете по дължината за по-лесно разресване. Оставете за 3-5 минути и изплакнете обилно с хладка вода за максимален ефект. Използвайте един или два пъти седмично, като редувате с Hemp Sublime Ultimate Luxury Conditioner в зависимост от нивото на дехидратация. За по-дълбок ефект смесете с няколко капки Sublime Ultimate Luxury Elixir.  

 • HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY SHAMPOO

  HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY SHAMPOO

  HEMP Интензивен хидратиращ шампоан за суха, третирана и изтощена коса.  Обогатен с масло от конопени семена и с отлични хидратиращи, подхранващи и укрепващи свойства  деликатно почиства косата, възстановявайки хидролипидния баланс. Косата изглежда коприненa, по-здрава и обемна. Употреба: нанесете върху влажна коса. Нежно масажирайте в корена и по дължините. Изплакнете обилно. Ако е необходимо, повторете. Продължете с маската или балсама с коноп в зависимост от нивото на дехидратация.      

 • MASCHERA KERATIN RESTRUTTURANTE - Възстановяваща маска с кератин

  MASCHERA KERATIN RESTRUTTURANTE - Възстановяваща маска с кератин

  ARTISTIC FLOIR Маска с кератин предназначена за суха и изтощена коса. Възвръща естествения блясък, помага при разресване, придава копринено усещане и омекотява косата. Подходяща за третирани, изтощени и без блясък коси. Употреба: нанесете по дължините на измита коса. Оставете да престои от 3 до 5 мин. и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • MORPHOSIS GREEN MOISTURIZING MASK- Подхранваща маска

  MORPHOSIS GREEN MOISTURIZING MASK- Подхранваща маска

  GREEN Подхранваща и възстановяваща маска. Създадена с над 98% естествени съставки,тя дисплинира и събира хвърчащата коса, придавайки блясък, мекота и здравина. Укротява къдриците и има антистатичен ефект. Употреба: нанесете по дължините, оставете за 3-5 минути и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • Protein Infuze Treatment - Възстановяващ лосион за силно третирана и изтощена коса

  Protein Infuze Treatment - Възстановяващ лосион за силно третирана и изтощена коса

  ON CARE Продукта се предлага до изчерпване на наличните количества! Супер възстановяващ лосион за силно третирани и увредени коси с огромни възможности за възстановяване на косъма в дълбочина. Прониква дълбоко в стеблото на косъма, като го възстановява, подсилва и създава най-добри предпоставки за по-нататъшно третиране. Забележка: При силно увредена коса сложете протеиновия лосион без да го изплаквате, след това балсама или маската и загрейте косата с шапка за 10 мин. Изплакнете добре. feeding up

 • Repair Deep Treatment - Маска за много изтощена и третирана коса

  Repair Deep Treatment - Маска за много изтощена и третирана коса

   ON care  Продукта се предлага до изчерпване на наличните количества! Маска за силно увредени коси, която спомага за бързото им възстановяване, омекотява, заглажда фибрата, улеснява разресването, подхранва и възстановява в дълбочина. Употреба: нанесете по дължината на косата и оставете да действа 3-5 мин. Изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект. Забележка: Завийте косата със затоплена хавлия за да усилите действието на маската в дълбочина. feeding up

 • RIGENOL - Маска за всеки тип коса

  RIGENOL - Маска за всеки тип коса

  CONDITIONING Маската е подходяща за всеки тип къдрена, боядисвана или изрусявана коса, особено като възстановяваща терапия веднага след третиращата процедура. Подхранващия и реструктуриращ липопротеинов крем улеснява разресването и стилизирането. Придава дълготрайност на прическата. Употреба: нанесете на измита коса. Разнесете по дължините, оставете 3-5 мин. за максимален ефект и изплакнете. Продължете със следващата процедура.

 • SELIAR ARGAN MASK

  SELIAR ARGAN MASK

  AGRAN   Подхранваща маска с арганово масло. Маска за коса, обогатена с ленено семе и копринени протеини, подхранваща и хидратираща в дълбочина. Улеснява разресването, придавайки на косата блясък, жизненост и еластичност. Употреба: нанесете на мокра коса, оставете да престои около 5 мин и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.  

 • SELIAR CURL MASK

  SELIAR CURL MASK

  CURL Контрол маска за къдрава и вълниста коса. Разделя и хидратира къдрава и вълнообразна коса, с ефективно събиращо, антистатично и анти-влажно действие. Прави косата еластична, лека и лъскава, без да я утежнява. Употреба: след измиване с шампоан, нанесете равномерно на изсушена с кърпа коса, по дължините и краищата и ги разрешете. Оставете за 3-5 минути, след това изплакнете обилно с вода.  

 • SELIAR DISCIPLINE MASK CACAO & ARGAN

  SELIAR DISCIPLINE MASK CACAO & ARGAN

  DISCIPLINE Дисциплинираща маска с какао и арган. Маската е обогатена с какаово масло, арган, ленено семе и копринени протеини. Съставките и минералите в какаовото масло - като желязо, магнезий, калий, калций и йод и витамини - подхранват, хидратират и премахват нежелания обем в косата. Идеална маска за буйни и непокорни коси. Съдържащите се микросиликони допълнително уплътняват косъма и заглаждат кутикулата. Придава мекота, блясък. Не утежнява косъма. Употреба: нанесете от маската равномерно на влажна и подсушена с кърпа коса, разрешете и масажирайте по дължините. Загрейте под найлонова шапка и оставете да действа от 3-5 мин. След това изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.  

 • SELIAR KERATIN MASK

  SELIAR KERATIN MASK

  KERATIN Реконструираща маска с кератин, UV филтър и pH:5,5. Маска за третирана и боядисана коса с кератин, арганово масло и ленено семе. Не съсържа сулфати, натриев хлорид и парабени. Укрепва фибрите на косъма и фиксира цвета, придавайки жизненост и блясък. Удължава трайността цвета на боядисаната коса. Употреба: нанесете по дължините на измита с шампоан коса. Оставете да действа 3-5 мин. и изплакнете с леко хладка вода.  

 • SELIAR KI POWER KERATINIC MASK

  SELIAR KI POWER KERATINIC MASK

  KI POWER Запечатваща маска Phase3 Подхранва и придава обем на косата, оставяйки я мека, копринена, еластична, плътна, лъскава, хидратирана и податлива за обработка. Гъстата и кремообразна формула на маската, богата на възстановителни елементи, перфектно затваря котикулата на косъма. Употреба: нанесете върху мокра коса, оставете за 5 минути, след това изплакнете.  

 • SELIAR KROMATIC MASK

  SELIAR KROMATIC MASK

  KROMATIC Маска специално предназначена за боядисана и обезцветена коса. Улеснява разресването, уплътнява и регенерира увредените участъци на косата, придава блясък и мекота на косъма, благодарение на аминокиселините и аргана съдържащи се в нея. Употреба: нанесете на влажна и чиста коса. Оставете 3-5 мин. и изплакнете с леко хладка вода, за максимален ефект.

 • SELIAR LUXURY MASK 1 MINUTE

  SELIAR LUXURY MASK 1 MINUTE

  EXTRA - GLOSS TEHNOLOGY Маска предназначена за суха, дехидратирана, изтощена и силно третирана коса. Иновативната технология интегрирарна в нея, и позволява 15 благотворни действия в рамките на 1 минута. Употреба: нанесете на чиста и мокра коса. Оставете за 1 минута и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • SELIAR LUXURY OIL

  SELIAR LUXURY OIL

  EXTRA - GLOSS TEHNOLOGY Лосион и ампули за суха, безжизнена, дехидратирана и изтощена коса. Подхранват в дълбочина, омекотяват и дълбоко хидратират косата, без да я утежняват с дълготраен и екстра лъскав ефект. Употреба: нанесете върху мокра или суха коса като завършваща процедура след употребата на шампоана и маската. Без изплакване.

 • SELIAR TOTAL ONE 15 ACTIONS

  SELIAR TOTAL ONE 15 ACTIONS

  ARGAN Спрей маска 15 в 1. Концентрирана спрей-маска с 15 действия, без отмиване. Обогатена с арган, кератин, коприна, ленено семе и UV филтър. Действия:   Подхранва и хидратира сухата и изтощена коса Разплита и заглажда непокорните коси Омекотява без да утежнява Действа против накъдряне Има антистатично действие Защитава и подсилва цвета Реструктурира увредената коса Придава обем и плътност Обгръща и запечатва кутикулата Предпазва от топлина, влага и UV-лъчите Предотвратява и елиминира накъсването на краищата Улеснява изсушаването и изправянето на косата Има антиоксидантно действие Придава блясък Придава деликатен аромат Употреба: впръскайте на влажна коса и разрешете. Без изплакване.    

 • SUBLIMIS OIL DEEP TREATMENT - Маска с Арган

  SUBLIMIS OIL DEEP TREATMENT - Маска с Арган

  MORPHOSIS SUBLIMIS OIL Подхранващата маска с олио от арган и пантенол, която укрепва, придава блясък и мекота на косата. Подходяща е за много сухи и с дебел косъм коси. Употреба: нанесете по дължините на измита с шампоан коса. Ако е необходимо разрешете с едър гребен и я оставете да престои от 3 до 5 мин. Изплакнете обилно с леко хладка вода за максимален ефект.

/
Показани от 1 до 20 (от 30 продукта)
Blokada