WatSapp Viber Tweet
Начало » Търсене » Резултати
EnglishБългарски
Валути
Производители
 • Framesi - just for you
 • Hairdressing salon 'RED'
 • Inebrya - Ice Cream
 • KAY PRO
 • Morgan's Since 1873
 • Selective Professional
 • Seliar - EchosLine

Резултати от търсенето

/
Показани от 1 до 15 (от 15 продукта)
 • 221 MAKE ME WAVY SPRAY - Моделиращ флуид

  221 MAKE ME WAVY SPRAY - Моделиращ флуид

  CURL VOLUME Спрей за топлинна защита при използване на преса. Подходящ за оформяне на букли и различни раздвижени форми. Леко фиксиращ с антивлага ефект. Съдържа фиксиращи и анти-влага полимери. Фиксация: 1 2 3 4 5 6  Употреба: нанесете на измита и разресана коса (мокра или суха). Разнесете по дължините и оформете с маша или преса за коса, или подсушете косата със слаба струя на сешоара.

 • 222 SHAPE ME GLAZE - Спрей за къдрава коса

  222 SHAPE ME GLAZE - Спрей за къдрава коса

  CURL VOLUME Моделиращ флуид за хидратация и плътност при къдравата коса. Оформя къдриците и им придава лъскавина и мекота. Подобрява вида на изтънелите крайща. Уплътнява косъма и леко го фиксира. Фиксация: 1 2 3 4 5 6 Употреба: Напръскайте от разстояние косата. Ако е необходимо разнесете.

 • 223 BRING ME TO THE BEACH SALT SPRAY - Спрей за плътност

  223 BRING ME TO THE BEACH SALT SPRAY - Спрей за плътност

  CURL VOLUME Спрей, придаващ плътност на косата и стилизиращ ефект "морски вълни". Подходящ е за къдрави и вълнисти коси с стествено или с дифузер изсушаване. Притежава антистатичен ефект. Съдържа морски соли и магнезии, придаващи плътност на косъма. Фиксация: 1 2 3 4 5 6 Употреба: напръскайте от около 30 см. косата. Разпределете продукта и оформете с пръсти формата. Оставете косата да изсъхне естествено, или ползвайте дифузер.  

 • 302 PUMP ME UP SPRAY - Спрей за обем в корена

  302 PUMP ME UP SPRAY - Спрей за обем в корена

  CURL VOLUME Спрей за обем в корена с приятно усещане след нанасяне върху скалпа. Придава плътност и структурира косата по дължините.   Равномерно и деликатно разнасяне по дължините, не утежнява косата, не оставя следи и придава блясък. Фиксация: 1 2 3 4 5 6

 • 308 ELEVATE ME CURL CREAM - Крем за къдрава коса

  308 ELEVATE ME CURL CREAM - Крем за къдрава коса

  CURL VOLUME Крем с интензивна хидратация за подчертаване и оформяне на чупливи и много къдрави коси. Придава блясък и обем на къдриците. За копринено мека коса. Фиксация: 1 2 3 4 5 6  Употреба: нанесете на влажна или суха коса. Разнесете по дължините и ако има нужда оформете къдриците със сешоар и дифузер.

 • 401 GIVE ME BODY MOUSSE - Пяна за обем

  401 GIVE ME BODY MOUSSE - Пяна за обем

  CURL VOLUME Пяна за всеки тип коса, която придава плътност, предпазва от наелектризиране и има дълготраен ефект.  Фиксация: 1 2 3 4 5 6 Употреба: нанесете количество колкото малък портокал на дланта си и разнесете по дължината на косата. Продължете с финализирането на прическата.

 • Design Curl - Флуид за къдрици

  Design Curl - Флуид за къдрици

  CURL  Флуид създаден за подчертаване и създаване на къдрав ефект при прави, къдрави и накъдрени коси. Елиминира сплитането на косата и предпазва от цъфтене на косъма. Подходящ за ползване при употреба на сешоар, маша, ролки и дифузер. UV защита Еластичност Очертание Брилянтен блясък Степен на фиксация: 1 2 3 4 Употреба: нанесете по дължините необходимото количество и продължете с финализирането на прическата.  

 • MAGIC CONTROL - Флуид за блясък

  MAGIC CONTROL - Флуид за блясък

  CURL Изглаждащ лосион-антистатик, осигуряващ максимален блясък и усещане за коприна. Успокоява непокорната коса, уплътнява разделените краища и осигурява отлична защита срещу влагата и ултравиолетовите лъчи. Употреба: нанесете необходимото количество по дължината на косата. Разрешете с гребен и продължете с последващата обработка.

 • POWER CIRCLE - Екологична пяна за обем и къдрици

  POWER CIRCLE - Екологична пяна за обем и къдрици

  CURL Eкологична пяна за коса за обем и подчертаване на къдриците. Защитава косата от вредните UV лъчи на слънцето и атмосферната влага. Начин на употреба: нанесете необходимото количество от продукта на леко влажна или суха коса. Разпределете равномерно по дължите и:- на влажна коса подсущете с дифузер.- на суха коса намачкайте с ръка къдриците. Степен на фиксация: 1 2 3 4

 • SELIAR CURL ACTIVATOR

  SELIAR CURL ACTIVATOR

  CURL Реструктуриращ спрей активатор за къдрава и вълниста коса. Обогатен с мед и арганово масло, той хидратира и оформя къдриците. Употреба: напръскайте -върху влажна коса, за да я защитите и оформите по време на сушене. -върху суха коса, за да се съживи и хидратира.  

 • SELIAR CURL MASK

  SELIAR CURL MASK

  CURL Контрол маска за къдрава и вълниста коса. Разделя и хидратира къдрава и вълнообразна коса, с ефективно събиращо, антистатично и анти-влажно действие. Прави косата еластична, лека и лъскава, без да я утежнява. Употреба: след измиване с шампоан, нанесете равномерно на изсушена с кърпа коса, по дължините и краищата и ги разрешете. Оставете за 3-5 минути, след това изплакнете обилно с вода.  

 • SELIAR CURL SHAMPOO

  SELIAR CURL SHAMPOO

  CURL Контролиращ шампоан за къдрава и вълниста коса. Неговата специална и свободна от SLES / SLS формула, леко почиства къдрава и вълнообразна коса, премахва къдриците и дава еластичност и хидратация. Има дисциплиниращо действие, обвивайки всеки косъм в защитен и гланцов филм. Употреба: нанесете върху мокра коса, масажирайте и изплакнете.

 • БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  CURL Балсам за контрол на къдрава и вълниста коса. С формула с Мед и Витамин Комплекс, той разплита и овлажнява къдравата и вълнообразна коса, без да я утежнява и с ефективно антистресово, антистатично и антивлага действие. Прави косата еластична, лека и блестяща. Употреба: нанася се равномерно на измита с шампоан коса и се разнася с гребен по-дължините и крайщата. Оставете за 2-3 минути и изплакнете с леко хладка вода за максимален ефект.

 • КРЕМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  КРЕМ ЗА КЪДРАВА КОСА

  CURL Направете вашите къдрици най-накрая щастливи и премахнете ефекта на наелектризиране! Кремът оформя и определя движението на къдрава и вълниста коса и придава стегнатост и контрол, който елиминира наелектризирането, за чист и контролиран вид, без да се премахва обемът. Употреба: разпределете от продукта върху измита и подсушена коса, като следвате естествената форма на къдриците. Изсушете по естествен път или с дифузер. За по-голямо подчертаване, слагайте допълнително продукт по време на сушенето.  

 • ШАМПОАН ЗА КЪДРАВА КОСА

  ШАМПОАН ЗА КЪДРАВА КОСА

  CURL Направете къдриците щастливи и ги подобрете, без това да промени тяхното поведение! Цялостно лечение, което да даде жизненост, еластичност, определение и контрол на къдравата коса, състояща се от шампоани, балсами и спрейове. Шампоан за контрол на къдрава и вълниста коса. С формула от Мед и Витамин Комплекс, той нежно почиства къдрава и вълнообразна коса, придава еластичност и хидратация. Шампоанът дисциплинира къдриците, осигурявайки контрол, подчертавайки ги, като обгръща косата със защитен и полиращ филм. Употреба: нанесете върху мокра коса, масажирайте и след това изплакнете.  

/
Показани от 1 до 15 (от 15 продукта)